Żart polegający na klepnięciu tyłka Andrei i zwaleniu (nie, nie myślisz dobrze) winy na kogoś innego. Nacieszcie się widokiem pięknego tyłeczka Andrei z ekipy Whatever Miłego oglądania!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
co za pizdy... w IE tak sie lachony wyrywa.... klepiesz w tyłek i mówisz, ze chcesz to zrobic jeszcze raz...
saszynski napisał/a:
IE? Internet Explorer? To wszystko wyjaśnia.co za pizdy... w IE tak sie lachony wyrywa.... klepiesz w tyłek i mówisz, ze chcesz to zrobic jeszcze raz...
niektórzy byli w chuj za daleko, a z dupeczkami....to w ogóle bez sensu
Pierwszy raz oglądam filmik z "prank" w tytule. Jakoś nie wiem czemu się skusiłem...
Kurwa tyłeczek jak u mojej siedmioletniej siostry - to klepanie po miednicy, a nie po dupie... dupa ma być krągła prosząca się o klapsa, a tej sporo brakuje.
A teraz niech zrobia eksperyment na brzydkiej lasce, nikt z nia nie bedzie polemizowal tylko odejdzie.
Ale sobie chłopaki wymyślili, pewnie ze sto razy powtarzali, a jeszcze trzeba było trenować wcześniej...
ruchałbym ją...tak po prostu wsadziłbym jej kutasa wszędzie
Maddogg napisał/a:
IE? Internet Explorer? To wszystko wyjaśnia.
za długo siedzisz w internetach ...
IE - Ireland Eire
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów