📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Kameruje ostatni biały Szwed w szkole - nie wpierdala się żeby uczuć murzyna nie urazić...
Brak mu nokautującego ciosu
Lukiluki2 napisał/a:
Brak mu nokautującego ciosu
Jak ten brudas wazy z 50 kilo, to jak ma nokautować ?
Zapewne dziewczyny wcześniej dawały buzi i dupci, albo brały z dupci do buzi, bo to w dzisiejszych czasach jest miłość i nie ma lepszej miłości od asfalta małpiszona, a później same siedzą z czekoladkowym bąbelkiem, w ogóle nie szkoda mi takich głupich panienek, mają to na co zasłużyły, niech będzie lekcją dla nich i więcej z fekaliowymi niech się nie prowadzą
No młode lewaczki. Głosowałyście za ośmioma gwiazdkami, teraz szykować twarzyczki na solidny muslimski wpierdol
Arabki sa fajne, i maja wyjebiste piczki, jakby Europejczycy przestali następować te ZYDOWSKIE media i inne obsrane filmy made in Hameryka to byla by inna sprawa, nie chodzi nawet o testosteron, ludzie pogubili wlasne mozgi, tak w wiekszosci Europejczycy, sa praktycznie kastratami, eunukami, co patrza na wlasne rasy, ludzi jak umieraja w agonii a oni pisza w internecie i smieszukuja jakie to zabawne, w rzeczywistosci chlopy z Europy powinni sie wkurwic, i zabic, wykopac, torturowac i wyruchac cale te obsrane plemiona Azjatycko Afrykanskie, ale oczywiscie nie, bo jest komfort, lepsze jest zjesc steka i hamburgerka i posmiac sie w internecie niz walczyc za wlasny kraj, bo tak pan Shekelovitz powiedzial na podcast na YouTube, i ta kontynujaca agonii, jakby ci ludzie przestali karmic te kurwy zydowskie i ich korporacje wszystko by sie zmienilo, bo to oni sa za ta migracja do Europejskich krajow, to sie nazywa "PLAN KALERGI", czyli substytucja ras w Europie, od bialych do mordowania do rasy bez tozsamosci Azjacko Murzynskiej, wiec to co jest wazne to rewolucja na pelnej skali, urywac lby ciapakom, murzynom srakom, wyjebac mcsronaldy i black rock zydowskie, nacjonalizowac kraje Europejskie, wyjebac te gowno czarne a zydow na sztos, i Semitki ruchane na maxa a ich dzieci wysylac takze na sztos, semici do obsranego Bliskiego Wschodu, niech tam pokaza jacy ony wielcy i jaka jest progresja.
moonglight40 napisał/a:
Europejczycy, sa praktycznie kastratami, eunukami,
Wszystko ok.
Tylko kto to do chuja jest : EUNUK ????
Gdy z ciapakiem przystajesz to wpierdoI dostajesz
turor napisał/a:
Wszystko ok.
Tylko kto to do chuja jest : EUNUK ????
jego stary
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów