Fight.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
biły się o chleb? czy o właściciela
Nomalnie jak w malpim gaju..
nie rozumiem, czemu za każdym razem, jak się Biją czarne, to zawsze musi być na ziemi czarny kurwa kłąb czy jak to nazwać włosów ??
Napierdalają się dwie małpy, niby nic niezwykłego a cieszy oko i raduje serce !
Z tego filmu wyciągnałem wniosek ze czarnuszki mają nie tylko białe dłonie ale i stopy:) a nie wiedziałem
00:55 Zawodniczka z somali ma problem z wykonaniem dzwigni . Powodem moze być oczywiście doskonałe przygotowanie techniczne zawodniczki z konga .
01:00 Poteżne ciosy młotkowe spadaja na głowe somalijki , czy wydostanie sie z uścisku rywalki ?
01:45 somalijka próbuje sie ratować garda motyla , lecz na nic jej starania , zawodniczka z konga zakłada klucz na stopy przeciwniczki
01:50 walka znowu przeniesiona w stójkę .
02:05 Somalijka usilnie próbuje załorzyć NORTH-SOUTH CHOKE
02:10 somalijka próbuje tym razem kopnięć dosiężnych zaraz po tym nastepuje przetoczenie do parteru wiekszej zawodniczki
02:15 sedzia zauważa nieprzepisowe zagranie zawodniczki z somalii po czym przerywa walke .
Na ogłoszenie wyniku walki zapraszamy po krótkiej przerwie
- Włodzimierz Szaranowicz
- Przemysław babiarz
Do zobaczenia
01:00 Poteżne ciosy młotkowe spadaja na głowe somalijki , czy wydostanie sie z uścisku rywalki ?
01:45 somalijka próbuje sie ratować garda motyla , lecz na nic jej starania , zawodniczka z konga zakłada klucz na stopy przeciwniczki
01:50 walka znowu przeniesiona w stójkę .
02:05 Somalijka usilnie próbuje załorzyć NORTH-SOUTH CHOKE
02:10 somalijka próbuje tym razem kopnięć dosiężnych zaraz po tym nastepuje przetoczenie do parteru wiekszej zawodniczki
02:15 sedzia zauważa nieprzepisowe zagranie zawodniczki z somalii po czym przerywa walke .
Na ogłoszenie wyniku walki zapraszamy po krótkiej przerwie
- Włodzimierz Szaranowicz
- Przemysław babiarz
Do zobaczenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów