zajebał mu niczym Chuck Norris
zajebał mu niczym Chuck Norris
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skinhead to nie zgolone włosy tylko poglądy, wiec jak kurwa widzisz jakiegoś łysola to nie kazdy jest skinheadem. Wg twoich przemysleń dziewczynka z rakiem po chemioterapii tez jest skinheadem??
Nie.... Ale jakby jeszcze miała platfusa i nosiła ortopedyczne buty to już wtedy na pewno tak
Apolityczny specjalista? Hieh. Kładłeś się spać słuchając "Znowu wybory - zbojkotujmy je"? Schowaj się do dziury jakiejś iKurwa specjaliści z was jak ja pierdolę. Nazista, sharp czy inne gówno nie równa się skinhead. Poczytajcie sobie o Spirit 69' i Trojan Skinheadach. Wtedy może będziecie mieli jakieś pojęcie kim kurwa jest Skinhead. Narazie to wy kurwa możecie takie njuanse swoim babciom sprzedawać.
Jeszcze trochę i Shinhead będzie się kojarzyło tylko z NS/NR, a o Oi będzie się opowiadało dzieciom bajki.
Pierdolicie, każdy łysy to ciota i niewolnik.
No to Cent ma przesrane.
Dziecko, ledwo pełnoletność uzyskałeś i głos zabierasz? Ciebie w planach jeszcze nie było gdy w Polsce to wszystko się zaczynało.człowieczku jeżeli SH kojarzą Ci się tylko z Oi'em to naprawdę kurwa z Ciebie specjalista, a pojęcia o historii SH to Ty kurwa zupełnie nie masz.
Kiedyś Skinhead było obelgą i trzymano z czarnymi podlu., a teraz Skinhead to NS/NR i dogorywające Oi.
Na necie jesteś cwany, a w życiu poza własną bramę nosa nie wychylisz bo Cię Buka zje.
Gey Skins to dla Ciebie Skinheadzi?
Jeśli czarny czy żyd będzie uważał się za Skinheada to go przygarniesz?
Bo ja nie!
Mam dla Ciebie piosenkę Propagandhi – Ska Sucks@fri.K z każdą swoją wypowiedzią jesteś coraz bardziej żenujący... Skinheadem jest dla Ciebie rasista? Skąd wywodzi się SKA chłopcze? Dla Ciebie Skinheadem jest Oi? (Swoją drogą ostatnio przyjebałeś się za apolityczność, a to jest podstawowy aspekt bycia SH, nawet Oi'em), jeżeli uważasz się za skinheada będąc rasistą, nazistą i innym chujem to kurwa z Ciebie a nie skinhead. Przez takie ścierwa jak Ty, skinheadzi kojarzą się tylko z naziolami.
Dawno, dawno temu nierozważni ludzie przygarnęli małpki. Początkowo było fajnie ale później małpki zaczęły sprawiać problemy i ludzie zobaczyli że małpki są złe.
Następnie ludzi poszli do szkoły, zaczęli się uczyć i zrozumieli że nie tylko małpki są złe. Z każdym stopniem zdobytej wiedzy coraz więcej rozumieli, coraz bardziej patrzyli na prawo - to ewolucja.
Ty się zatrzymałeś na piciu wina, więc może jednak warto było skończyć tą podstawówkę. Czytać i pisać to mało - warto jeszcze rozumieć.
Skinhead od wielu lat jest związany z polityką, obecnie jest to jedna z najważniejszych naszych cech. Dla opinii publicznej Skinhead właśnie jest politykiem, NS/NR i patriotą.
Ci którzy zatrzymali się w rozwoju na początku lat 80-tych w końcu umrą, albo przyjaźń z małpkami ich wykończy.
Idź z duchem czasu i stań po prawej stronie albo zapij się na śmierć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów