zajebał mu niczym Chuck Norris
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
zajebał mu niczym Chuck Norris
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skinhead to nie zgolone włosy tylko poglądy, wiec jak kurwa widzisz jakiegoś łysola to nie kazdy jest skinheadem. Wg twoich przemysleń dziewczynka z rakiem po chemioterapii tez jest skinheadem??
ale ladnie mu naszedł
jeśli łysy jest skinheadem to ten drugi obowiązkowo musi być punkiem...
srajcie żarem... zatytułowałem temat tak jak na stronie źródłowej... poza tym ja też mam krótkie włosy i widać mi skin na headzie...
to nie skin, nie skakał tamtemu po głowie jak leżał, fake
jak Wy kurwa po filmiku poznacie czy to skinhead, czy lysy koles, czy gosc po chemii albo jeszcze inny amator lysiny, to kurwa Wam gratuluje. zalozcie se temat wspolny : pogaduchy specjalistow i tam se kombinujcie; czy jest skinem, czy headem, czy troszke skina i troszke chemii, czy go kopnal hajkikiem, albo pol hajkikiem z czterdziestostppniowym invertem z nakroku lewa noga w polgardzie. debile
@HeroDildo
nie poglądy "specjalisto" tylko styl bycia i życia. Skinhead poglądowo może być nazistą, komunistą albo fanem Platfusów, nie ma znaczenia.
nie poglądy "specjalisto" tylko styl bycia i życia. Skinhead poglądowo może być nazistą, komunistą albo fanem Platfusów, nie ma znaczenia.
Magik2501 napisał/a:
@HeroDildo
Nie ma znaczenia mówisz? Zatem powinniśmy się przyjaźnić z S.H.A.R.P podludźmi?
@fri.K
Nie. A co ma do tego to z kim się trzymasz? Ja pisałem, że ideologia nie jest czynnikiem decydującym w tym czy ktoś jest skinem czy nie.
Nie. A co ma do tego to z kim się trzymasz? Ja pisałem, że ideologia nie jest czynnikiem decydującym w tym czy ktoś jest skinem czy nie.
Ale się kurwa rozwodzicie.
Nie ważne, kim jest kto. Ważne jest to, że jeden z nich ładnie zgarnął.
Magik2501 napisał/a:
Jeśli uznamy że Skinheadem jest każdy kto samozwańczo się tak sklasyfikuje to moim zdaniem przyjmiemy do naszego radosnego grona "GaySkins" "Red Skins" no i moich ulubionych "sharp". Idąc dalej powstaną "odłamy" - Jew Skins, BlackPantera Skins i SexiBlondi Skins.(...)ideologia nie jest czynnikiem decydującym w tym czy ktoś jest skinem czy nie.
Sposób bycia to jedno ale w moim odczuciu idea jest konieczna - choćby była pokroju Oi
Sumując - nie wszystko co ma łysą glace, glany, fleka i szturmuwy jest dla mnie Skinheadem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów