18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HeroDildo 2011-03-03, 16:12 47
Skinhead to nie zgolone włosy tylko poglądy, wiec jak kurwa widzisz jakiegoś łysola to nie kazdy jest skinheadem. Wg twoich przemysleń dziewczynka z rakiem po chemioterapii tez jest skinheadem??
Zgłoś
wawol 2011-03-03, 17:32 18
patrzcie : przy upadku lewa noga
Zgłoś
golden8426 2011-03-03, 17:53 1
ale ladnie mu naszedł
Zgłoś
perun88 2011-03-03, 18:08 4
jeśli łysy jest skinheadem to ten drugi obowiązkowo musi być punkiem...
Zgłoś
Fumigant 2011-03-03, 18:19
srajcie żarem... zatytułowałem temat tak jak na stronie źródłowej... poza tym ja też mam krótkie włosy i widać mi skin na headzie...
Zgłoś
bulla 2011-03-03, 18:51
poezja dla moich oczu.
Zgłoś
n................1 2011-03-03, 19:10 5
to nie skin, nie skakał tamtemu po głowie jak leżał, fake
Zgłoś
m................z 2011-03-03, 19:34 3
jak Wy kurwa po filmiku poznacie czy to skinhead, czy lysy koles, czy gosc po chemii albo jeszcze inny amator lysiny, to kurwa Wam gratuluje. zalozcie se temat wspolny : pogaduchy specjalistow i tam se kombinujcie; czy jest skinem, czy headem, czy troszke skina i troszke chemii, czy go kopnal hajkikiem, albo pol hajkikiem z czterdziestostppniowym invertem z nakroku lewa noga w polgardzie. debile
Zgłoś
Magik2501 2011-03-03, 20:30 1
@HeroDildo
nie poglądy "specjalisto" tylko styl bycia i życia. Skinhead poglądowo może być nazistą, komunistą albo fanem Platfusów, nie ma znaczenia.
Zgłoś
fri.K 2011-03-03, 21:18
Magik2501 napisał/a:

@HeroDildo
nie poglądy "specjalisto" tylko styl bycia i życia. Skinhead poglądowo może być nazistą, komunistą albo fanem Platfusów, nie ma znaczenia.

Nie ma znaczenia mówisz? Zatem powinniśmy się przyjaźnić z S.H.A.R.P podludźmi?
Zgłoś
Magik2501 2011-03-03, 22:00 1
@fri.K
Nie. A co ma do tego to z kim się trzymasz? Ja pisałem, że ideologia nie jest czynnikiem decydującym w tym czy ktoś jest skinem czy nie.
Zgłoś
Bakcyl 2011-03-03, 22:09 3

Ale się kurwa rozwodzicie.

Nie ważne, kim jest kto. Ważne jest to, że jeden z nich ładnie zgarnął.
Zgłoś
fri.K 2011-03-03, 22:18 2
Magik2501 napisał/a:

(...)ideologia nie jest czynnikiem decydującym w tym czy ktoś jest skinem czy nie.

Jeśli uznamy że Skinheadem jest każdy kto samozwańczo się tak sklasyfikuje to moim zdaniem przyjmiemy do naszego radosnego grona "GaySkins" "Red Skins" no i moich ulubionych "sharp". Idąc dalej powstaną "odłamy" - Jew Skins, BlackPantera Skins i SexiBlondi Skins.

Sposób bycia to jedno ale w moim odczuciu idea jest konieczna - choćby była pokroju Oi

Sumując - nie wszystko co ma łysą glace, glany, fleka i szturmuwy jest dla mnie Skinheadem.
Zgłoś
pawlonkon 2011-03-03, 22:36
Lubie jak koleś co się popisuje dostaje po ryju...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem