📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HALO
Dupa tylko tłustawa a tak to dobra dziunia jest, 3 miesiące przysiadów i by byś z niej nie złaził przez miesiąc,
A co do sparingu to już chudszego faceta znaleźć nie mogli ona ma biceps jak jego udo.
Dupa tylko tłustawa a tak to dobra dziunia jest, 3 miesiące przysiadów i by byś z niej nie złaził przez miesiąc,
A co do sparingu to już chudszego faceta znaleźć nie mogli ona ma biceps jak jego udo.
Idealna do rodzenia dzieci.
Kurwa nie wiem jak to jest, że niektóre grube baby są wszędzie grube a niektóre są grube poniżej szyi a na buzi to kurwa normalne.
Całkiem apetyczna dziewucha ja tam bym ruchał a wam skoro uważacie że jest gruba zostaje pojechanie na ręcznym
a gruba baba wygląda tak
sadistic.pl/gdy-gruba-baba-pyskuje-kolezance-vt465746.htm
to poczekaj aż się wyleje i będzie git
a gruba baba wygląda tak
sadistic.pl/gdy-gruba-baba-pyskuje-kolezance-vt465746.htm
Velture napisał/a:
Kurwa, wiesz, że jestem pierwszym w obronie zdrowej dupy ale laska na filmie jest zwyczajnie gruba.
Tłuszcz się wylewa z niej.
to poczekaj aż się wyleje i będzie git
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Całkiem apetyczna dziewucha ja tam bym ruchał a wam skoro uważacie że jest gruba zostaje pojechanie na ręcznym
Kurwa, wiesz, że jestem pierwszym w obronie zdrowej dupy ale laska na filmie jest zwyczajnie gruba.
Tłuszcz się wylewa z niej.
dupa jest fajna, reszta za grube
Zdrowa dupa, co wy chcecie, a że ma ciut smalcu za dużo to do przezycia. Jak ma fajny charakter to zapomnisz że sie jej gdzieś tam wylewa.
e tam gadacie głupoty, zdrowa kobieta taka jak należy, piękna i wesoła. Nagapiliście się na te photoshopowane fejki na insta i myślicie, że co druga na ulicy to modelka.
Nie wiem, może niektórym się to podoba, nie mnie oceniać, ale tego, że ona nie jest gruba to już mi kurwa nie wmówicie. Przecież ona ma srake jak 4 głowy tego kolesia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów