davidian napisał/a:
Przecież i tak w polskiej TV by powiedzieli że zamieszki sprowokowali kibole z Polski.
Wszak Banki to zgoda GKS Katowice
Gieksa juz nie ma zgody z Bankiem.
A tak powracając do tematu to po pierwsze my Kibice nie atakujemy dzieci ani rodzin. Przejmowanie barw czy flag to już tego urok lecz zauważcie ze te osoby nie czują się pokrzywdzone i nie szukają rozwiązań prawnych wchodzisz w tą grę znasz ryzyko. Jedni zbierają znaczki, drudzy chodzą do kina... A my lubimy jak skacze nam adrenalina. Chodź mówi się, że Anglicy opanowali strefe Hool's jest jednak błędne jako, że zamieszkuje Wyspy wiem jakie są realia wciąż są starcia wciąż jakoś tutaj to żyje lecz:
-bardzo ucichło życie na stadionie
-media NIE pokazują starć kibiców gdyż temat jest chowany by pokazać że został zażegnany.
(dla osób co myślą ze to ściema poruszyłem temat w pracy z jednym anglikiem który jest fanem West Ham i potwierdził moją teze że Anglicy oficjalnie zażegnali temat "Kiboli" więc nie pokazują ich bo oficjalnie tego nie ma )
A co do naszych trybun niektórzy są zbyt zacofani by coś zrozumieć bądź nasze media dobrze dają sobie rade z manipulowaniem naszego społeczeństwa. Gdyby nie puste obietnice które rząd nie potrafi spełnić pewnie wciąż by o nas nie było mowy i każdy miał to w dupie. Nie będę już wspominał o tym jak wspieramy Dzieci z domu dziecka chorych na nieuleczne choroby czy organizowanie obozów czy wycieczek dla niemajętnej młodzieży.
Wiec dalej piszcie o czymś o czym nie macie pojęcia bo wasza wiedza opiera się na telewizji która pokazuje to co złe bo to interesuje ludzi. Nikt nie pokaże co robimy dobrego bo to chuj was obchodzi. Tyle w Temacie. ULTRAS NEVER DIE