0-58s bijatyka, dalej relacja z aresztowania...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Walkę wygrała ekipa Sparty. Btw. policja aresztowała 63 kibiców obu ekip.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po kim jak po kim, ale po Czechach bym się tego nie spodziewał...
Oj tam. Leją się między sobą to git. Osobiście nie mam nic do takich ustawek. Udział biorą tylko zainteresowani, postronnym nie dzieje się krzywda. W ogóle dziwne, że to w mieście jest, przeważnie chuliganki ustawiają się gdzieś pod lasem.
Zaraz pewnie zleci się pełno gamoni narzekających na "kiboli", ale sam wyznaję Rzymską zasadę, że "chcącemu nie dzieje się krzywda".
Czemu? Bo nie masz najmniejszego pojęcia o ruchach kibicowskich w Europie, a wypowiadasz się o nich?
Zaraz pewnie zleci się pełno gamoni narzekających na "kiboli", ale sam wyznaję Rzymską zasadę, że "chcącemu nie dzieje się krzywda".
BongMan napisał/a:
Po kim jak po kim, ale po Czechach bym się tego nie spodziewał...
Czemu? Bo nie masz najmniejszego pojęcia o ruchach kibicowskich w Europie, a wypowiadasz się o nich?
Magik2501, popieram, każdy na tym zyskuje: oni się wyżyją, my sobie pooglądamy, jakiś dentysta zarobi na wstawianiu nowych zębów, więc czego tu zabraniać.
Tylko uzupełniając Twoją wypowiedź (bo o to Ci pewnie chodziło) niech to robią właśnie pod tym "lasem", bo jeżeli jest to miejsce publiczne, to cóż, pałą w głupi łeb.
Tylko uzupełniając Twoją wypowiedź (bo o to Ci pewnie chodziło) niech to robią właśnie pod tym "lasem", bo jeżeli jest to miejsce publiczne, to cóż, pałą w głupi łeb.
Magik2501 napisał/a:
Oj tam. Leją się między sobą to git. Osobiście nie mam nic do takich ustawek. Udział biorą tylko zainteresowani, postronnym nie dzieje się krzywda. W ogóle dziwne, że to w mieście jest, przeważnie chuliganki ustawiają się gdzieś pod lasem.
W szczególności też nie dzieje się nic mieniu. Przecież kibice nic nie niszczą postronnym, a dźwięk tłuczonej szyby i animację gościa w nią wpadającego wstawili hejterzy.
Magik2501 napisał/a:
Nie kibicowskich - chuligańskich bądź też kibolowskich. Takie coś z kibicowaniem nie ma NIC, ale to KOMPLETNIE NIC, wspólnego.
PS: przymiotniki piszemy z małej litery.
Walki chuliganów...Powinni z tego zrobić sport i pokazywać w telewizji. Właściwie to są już kraje, gdzie to funkcjonuje, ale bez tv.
Za dzień lub 2 usłyszymy jaka to policja niedobra i że oni ich źle potraktowali bo musieli leżeć a gleba była zimna a oni nic nie zrobili.
i teraz każdemu z nich ostrzegawczy strzał w potylicę z ostrej amunicji
Magik2501 napisał/a:
Ty masz duże skoro tych idiotów kiboli masz czelność nazywać kibicami.
Największym debilizmem u nas jest jak kibole prowokują policje żeby to ona użyła siły i żeby było na policjantów. A powinno być tak że policja używa siły bez prowokacji i to kibole są winni za to że robią zamieszanie. To już wystarczający powód żeby im spuścić wpierdol, nawet choćby za to że drą ryja.
Kto wygrał?
Magik2501 napisał/a:
Myślałem, że ruchy kibicowskie zajmują się prowadzeniem dopingu, a nie napierdalaniem się. No ale przecież nie mam najmniejszego pojęcia
Dla mnie to nie są kibice, tylko hołota, którą powinno się pozamykać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów