📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Spartacus to był jeden z najbardziej wykurwistych seriali ostatnich lat
Nie kazdy kurwa obejrzal, a wlasnie dowiedzial sie jak sie skonczy.
To zdecydowanie najlepszy serial jaki oglądałam. Trudno będzie znaleźć godnego następcę
komargda napisał/a:
od dzisiaj jestem na L4 ..i miałem w planie obejrzenie całego serialu. Dzięki za spoilera!
Spoilera? To może liczysz, że tym razem Spartacus wygra? Do książek matole...
Architeuthis Dux napisał/a:
gimby?? człowieku..mam troszkę więcej lat od Ciebie i pisałem maturę rozszerzoną z Historii..ale po opowieściach moich kumpli odnośnie tego serialu, liczyłem że serial będzie miał trochę naciągniętą prawdę. P.s nazywanie kogoś gimbusem też jest gimbusowate a teraz pozdrawiam i życzę miłego dnia . Czas iść do Pracyjakby gimby uważały na historii to by nie spinały dupy za spoilerowanie
longcatislong napisał/a:
przeczytaj sobie to co jest wyżej
Spoilera? To może liczysz, że tym razem Spartacus wygra? Do książek matole...
pisałem maturę rozszerzoną z Historii..ale po opowieściach moich kumpli odnośnie tego serialu, liczyłem że serial będzie miał trochę naciągniętą prawdę.
i tutaj mamy bardzo dobry przykład tego iż inteligencja nie idzie w parze z dobrymi ocenami w szkole
dobrze, że nie zdążyli spedalić Ganiccusa tak jak spedalili Kriksosa.
W ostatnim odcinku już wina nie pił.
A co do Spartacusa, serial fajny, ale jednak troche spedalony i to akurat pedały przeżyły :/
A na nagą żonę Edyla to kazali trochę poczekać.
Co do spoilerów to w ostatnim odcinku Game of Thrones Jamie Lanister traci rękę
dziękuję dobranoc
W ostatnim odcinku już wina nie pił.
A co do Spartacusa, serial fajny, ale jednak troche spedalony i to akurat pedały przeżyły :/
A na nagą żonę Edyla to kazali trochę poczekać.
Co do spoilerów to w ostatnim odcinku Game of Thrones Jamie Lanister traci rękę
dziękuję dobranoc
Co się tak spinacie... Przecież wiadomo nie od dziś, że Spartakus zginie. Szkoda tylko że widzę jak to się stanie;[ Siusiak z ciebie nanowaty!
MateuszekTO napisał/a:
Co się tak spinacie... Przecież wiadomo nie od dziś, że Spartakus zginie. Szkoda tylko że widzę jak to się stanie;[ Siusiak z ciebie nanowaty!
dokładnie o to mi właśnie chodziło
piratv90 napisał/a:
i tutaj mamy bardzo dobry przykład tego iż inteligencja nie idzie w parze z dobrymi ocenami w szkole
tak jak u Ciebie czytanie ze zrozumieniem
ja zacząłem spinę i proponuję ją zakończyć. Bo właśnie odpaliłem pierwszy odcinek. zatem pozdrawiam
komargda, Skoro Twoja edukacja nie pozostawia złudzeń to liczę ,że inteligencja też. Serial o tragicznej historycznej postaci miałby mieć happy end? bitch please... Co do spoilera to jedyne co można zrzucić to to ,że widać scenę i sposób w jaki została przedstawiona jego śmierć, i tu nie ma się co sprzeczać ,że ludzie nie zobaczywszy jeszcze finału moga mieć pretensje ale każdy kto ma chociaż trochę oleju w głowie chyba nie liczył się z tym ,że 'bringer of rain' zatknie na włócznie łeb krasusa i pompejusza i wjedzie tak do rzymu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów