📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
od dzisiaj jestem na L4 ..i miałem w planie obejrzenie całego serialu. Dzięki za spoilera!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Trzeba być CHUJEM żeby wrzucać takie spoilery. Ja jednak zdążyłem oglądnąć.
Na prawdę spoilerem jest dla was, że Spartacus umrze?! To mam dla was jeszcze jeden spoiler Wolverine ma kolce w rękach. A iron man to Tony Stark. No i zaskakujący zwrot fabuły: W nowym terminatorze będą walczyć z robotami.
Karne cięcie ryja za spojlerowanie
Kurwa! Jebany fiucie czekam na środę by sobię z laską obejrzeć ostatni odcinek serii A ty Kurwa spojler w pierwszym gifie wrzuciłeś!!! Chuj ci w ryj!! Wiedziałem że sparti zginie natomiast ty zaspojlowałeś mi w jaki sposób. Chuj ci w dupę!
komargda napisał/a:
od dzisiaj jestem na L4 ..i miałem w planie obejrzenie całego serialu. Dzięki za spoilera!
Trzeba być prawdziwym matołem, żeby nie wiedzieć jak ten serial się skończy
Trzeba być niedouczonym matołem, żeby wierzyć w hamerykańską popisówę i nie wiedzieć, co naprawdę spotkało Spartakusa.
Z drugiej strony, bardzo rzetelnie odwzorowano uzbrojenie gladiatorów w serialu. Ale to i tak chujnia
Z drugiej strony, bardzo rzetelnie odwzorowano uzbrojenie gladiatorów w serialu. Ale to i tak chujnia
jakby gimby uważały na historii to by nie spinały dupy za spoilerowanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów