A może ktoś go kiedyś kopną na ulicy i teraz oddaje... to sprawiedliwe, tak ?
Co mu ktoś, kiedyś zrobił? Jprd.
Ciekawostka :
Kot po smierci wlasciciela, jesli braknie mu zarcia... juz po 2 dniach zaczyna wpierdalac wlasciciela
Najlepsza jest ta instalacja ,, co,, na osiedlu. A straty ciepła? A chuj z nimi.
Bo to do suszenia prania zostało stworzone
Sąsiadowi tak jego pijany brat raz kota załatwił, podobna technika tyle że się przymilał do nogawki, kot pobiegł za stodołę i zdechł. Wbrew temu co się mówi o 9 życiach, to nie wiele trzeba żeby kot jebnął w kalendarz, jedynie do skoków mają cholery umiejętności.
PS. chuj w dupę temu bratu, obsranemu pijusowi.
koty najgorsze skurwysnstwo na tej ziemi zaraz po komarach... pojdzie wysra sie sasiadowi do ogrodka i wroci do panci a ona poglaska i da jedzonka. Kotu jak cos odpierdoli to podrapie tak, ze zostaja blizny.
Ciekawostka :
Kot po smierci wlasciciela, jesli braknie mu zarcia... juz po 2 dniach zaczyna wpierdalac wlasciciela
Zdradzę ci tajemnice, jakbyś miał z głodu zdechnąć, to byś został kanibalem.
Ciekawostka :
W Konstantynowie Łódzkim na stawach rybnych siedział typek z dwoma psami, któregoś razy przeholował alkohol i miał zawał. Psy go opierdoliły tak że policja miała problem to co zostało zidentyfikować.
Jak pies głodny to też człowieka wszamie.
Sąsiadowi tak jego pijany brat raz kota załatwił, podobna technika tyle że się przymilał do nogawki, kot pobiegł za stodołę i zdechł. Wbrew temu co się mówi o 9 życiach, to nie wiele trzeba żeby kot jebnął w kalendarz, jedynie do skoków mają cholery umiejętności.
PS. chuj w dupę temu bratu, obsranemu pijusowi.
Zdradzę ci tajemnice, jakbyś miał z głodu zdechnąć, to byś został kanibalem.
Jak jesteś pierdoloną małpą to może i tak.
Znieczuleni na krzywdę żywej istoty a piszesz, że byś mu przypierdolił, żelazna logika
Krzywdzisz ponosisz karę. Proste.
Szkoda ze mnie tam nie bylo, dziadzio tez by dostal kopa. Straszny jest fakt ze ludzie sa znieczuleni na jaka kolwiek krzywde, do zywej istoty.
uratowal kotu zycie, a ty co dzisiaj zrobiles?
Znieczuleni na krzywdę żywej istoty a piszesz, że byś mu przypierdolił, żelazna logika
Ktoś kto jest zdolny by skrzywdzić ufne, bezbronne stworzenie, powinen być wyjątkiem od tej reguły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów