od tej pory, a dawno temu to było, jaki grzeczniutki
Szkoda ze mnie tam nie bylo, dziadzio tez by dostal kopa. Straszny jest fakt ze ludzie sa znieczuleni na jaka kolwiek krzywde, do zywej istoty.
Chuja kotu bedzie co ty pierdolisz
Szkoda ze mnie tam nie bylo, dziadzio tez by dostal kopa. Straszny jest fakt ze ludzie sa znieczuleni na jaka kolwiek krzywde, do zywej istoty.
Znieczuleni na krzywdę żywej istoty a piszesz, że byś mu przypierdolił, żelazna logika
Znieczuleni na krzywdę żywej istoty a piszesz, że byś mu przypierdolił, żelazna logika
Ogon za ogon, zab za zab. Dziadzio by sie nauczyl ze nie warto dawac kopy pierwszym lepszym na ulicy
Ja pierdole, jak ja was nie cierpię zoofile. To już podchodzi pod ciężką chorobę psychiczną, Serio myślisz, że temu kotu stała się krzywda w tym momencie ? Byłeś/aś kiedyś na wsi ? Jedź na jakiekolwiek gospodarstwo i zobacz jak żyją prawdziwe zwierzęta (nie te z kreskówek) , tylko nie jedz na fermę, tam byś dostał/a jakiejś traumy albo jebnął/ęła na zawał na wejściu, potem wróć i przestań jeść mięso, nie chcesz być przecież hipokrytą/tką, co nie ?
Dziadek zrobił mi dzień. xD
Tłumacze nie angielskiego idiomu "you made my day" na polski:
- polepszyłeś, poprawiłeś mi dzień (humor)
Zrobić to można komuś dowcip, laskę, łaskę itp.
A ja mam pytanie kto ci zrobił kija w dupie?
Ja pierdolę, kolejny poprawny inaczej.
Ogon za ogon, zab za zab. Dziadzio by sie nauczyl ze nie warto dawac kopy pierwszym lepszym na ulicy
A może ktoś go kiedyś kopną na ulicy i teraz oddaje... to sprawiedliwe, tak ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów