Lewacka bezkarność u człekopodobnych ssaków doprowadziła do zachowań widocznych na filmie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapierdalam tak od ponad 10 lat. Wyrobiłem sobie już stałych klientów i świetne kontakty, mam mnóstwo stałych zleceń i dobre napiwki. Gdyby nie dobry szmal to już dawno bym to jebnął.
Mam gaz pieprzowy w lewej i w prawej kieszeni kurtki. Do tej pory nie użyłem ich ani razu chociaż w gębę już kilka razy dostałem.
„dobry szmal” na uberze lub bolcu to oksymoron, chyba że dniówka 300pln za 12h roboty cię zadowala
Smoluch Bambo na przedmieściach mieszka
Złodziej i skurwiel ten czarny koleżka.
Leni się wiecznie przez całe ranki,
nie złazi ze swej murzyńskiej wersalki,
A gdy do domu z dzielni wraca ,
Kradnie i bije - to jego praca.
Aż policja krzyczy: "Bambo, intruzie!'
A Bambo sięga po klamkę w bluzie
Policja krzyczy: ręce po sobie!
A Bambo myśli że jest na godmodzie.
I zaraz Policja Bambo zastrzeli,
nic innego czarnucha nie zmieni.
Lewactwo Bambo zaraz kanonizuje,
i motłoch do burdy mobilizuje.
Szkoda że Bambo o czarnym sumieniu,
Nie skończył za w czasu w więzieniu.
Już lepiej rozbrajać miny na ukrainie w sandałach niż jebać dla ubera czy innego bolta.
A co powiesz o złotówach? To są dopiero parówy...
Ty znasz je dobrze, czyż nie? Jestem jak nowotwór, nie do zajebania. Gdy cieszysz się, że zniknął, atakuje znienacka pod inną postacią.
Jesteś nikim i w sumie to potwierdziłeś. Nie potrafisz prowadzić jednego profilu z pełnymi tego konsekwencjami i do tego jak zwykły klaun jeszcze się tym chwaliszz
„dobry szmal” na uberze lub bolcu to oksymoron, chyba że dniówka 300pln za 12h roboty cię zadowala
Dla osób bez wykształcenia wyższego i bez umiejętności zawodowych, 300zł to chyba dobra dniówka...
Zresztą znam ludzi po studiach i ze sporym doświadczeniem zawodowym, którzy również cały dzień za tyle pracują.
Jesteś nikim i w sumie to potwierdziłeś. Nie potrafisz prowadzić jednego profilu z pełnymi tego konsekwencjami i do tego jak zwykły klaun jeszcze się tym chwaliszz
Lepiej być kimś na portalu dla zjebów i nikim w realu, czy odwrotnie? Do przemyślenia.
Dla osób bez wykształcenia wyższego i bez umiejętności zawodowych, 300zł to chyba dobra dniówka...
Zresztą znam ludzi po studiach i ze sporym doświadczeniem zawodowym, którzy również cały dzień za tyle pracują.
byś się zdziwił za jakie pieniądze pracują ludzie bez wyższego, a za jakie ci z wyższym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów