Lewacka bezkarność u człekopodobnych ssaków doprowadziła do zachowań widocznych na filmie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie powiem ,,codzienność na uberku" bo nie trafiają mi się często takie pizdy a szczególnie fekalnoskórne ale czasami jestem zmęczony tą robotą. Pozdrawiam wszystkich kierowców ubera użerających się z takim gównem.
Już lepiej rozbrajać miny na ukrainie w sandałach niż jebać dla ubera czy innego bolta.
Nie powiem ,,codzienność na uberku" bo nie trafiają mi się często takie pizdy a szczególnie fekalnoskórne ale czasami jestem zmęczony tą robotą. Pozdrawiam wszystkich kierowców ubera użerających się z takim gównem.
Na chuj sie szczypać. Walisz gazem po oczach i drugi raz juz sie tak nie zachowa
Lewacka bezkarność u człekopodobnych ssaków doprowadziła do zachowań widocznych na filmie
A to już nie Żydzi winni? Myślałem, że za wszystkim stoją.
Już lepiej rozbrajać miny na ukrainie w sandałach niż jebać dla ubera czy innego bolta.
...powiedział przedstawiciel zawodu "szlachta nie pracuje".
Zapierdalam tak od ponad 10 lat. Wyrobiłem sobie już stałych klientów i świetne kontakty, mam mnóstwo stałych zleceń i dobre napiwki. Gdyby nie dobry szmal to już dawno bym to jebnął.Już lepiej rozbrajać miny na ukrainie w sandałach niż jebać dla ubera czy innego bolta.
Mam gaz pieprzowy w lewej i w prawej kieszeni kurtki. Do tej pory nie użyłem ich ani razu chociaż w gębę już kilka razy dostałem.Na chuj sie szczypać. Walisz gazem po oczach i drugi raz juz sie tak nie zachowa
A to już nie Żydzi winni? Myślałem, że za wszystkim stoją.
Twoje zdanie ma sie nijak do jego wypowiedzi ...od razu widac ze IQ ameby
Twoje zdanie ma sie nijak do jego wypowiedzi. od razu widac ze IQ ameby
Złośliwa uwaga do autora wrzutki, nie musisz rozumieć.
Wyjaw swoje imię, szatanie
Ty znasz je dobrze, czyż nie? Jestem jak nowotwór, nie do zajebania. Gdy cieszysz się, że zniknął, atakuje znienacka pod inną postacią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów