📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
grawitacji ni chuja nie oszukał .. ale to chuj; klasyczny przykład połączenia otyłości z niedorozwojem umysłowym...
luja27 napisał/a:
Gratulacje dla rodziców
tak jak by dwóch tatusiów wiec chyba nie na smalec go hodują...
Czemu płacze? Tusza powinna amortyzowac upadek
HAL9000/2 napisał/a:
tak jak by dwóch tatusiów wiec chyba nie na smalec go hodują...
Chcesz powiedzieć że wieloryb będzie miał gwint zrywany
Jebany kaszalot pewnie ma 10 lat i waży 100 kilo , gdyby śmieciowi nie pomogli wstać to pewnie do teraz by się turlał jak żuk na plecach próbując wstać.
disconnected napisał/a:
Czemu płacze? Tusza powinna amortyzowac upadek
Gdyby poszło w dupę a nie brzuch to by mooooże zamortyzowało
A ja myślałem, że świnki chrumkają... a tak na poważnie to za doprowadzenie dziecka do takiej otyłości powinny być takie same konsekwencje jak za znęcanie się nad rodziną. Mam takiego sąsiada. Na piłkę go wziąłem kiedyś, bo stary alkus, a mama fryzjerka zapierdala cały dzień i młody siedzi w domu. To jest dramat - 12 latek nie umie biegać, a o kopaniu piłki już się nie wypowiem. Ale wszystkie rośliny i mikstury z wiedźmina zna.
Kiedyś była zasada: najgrubszy na bramce. Co kurwa najgrubszy robi na huśtawce?
Heh cud że się drzewo nie złamało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów