📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piecu88 napisał/a:
Gazem też można spawać
Ja jebie dziecko! Na czym polega spawanie? Chyba jak coś spawamy tonpotem ten element nie odpada ?
baronturbina napisał/a:
Ja jebie dziecko! Na czym polega spawanie? Chyba jak coś spawamy tonpotem ten element nie odpada ?
Ale gazem też można spawać
baronturbina napisał/a:
Kurwa, co robił koleś z filmu?
Pracował przy elemencie stalowym palnikiem, którym można spawać.
Piecu88 napisał/a:
Pracował przy elemencie stalowym palnikiem, którym można spawać.
Wszystko z tobą ok? Tym elementem można też wybić okno. A co koleś robił konkretnie podczas tamtej pracy? Tym palnikiem.
baronturbina napisał/a:
Jakby ten gość spawał to może. Zastanów się gellatino co ten człowiek a czynność wykonywał.
Kurwa czy wy wiecie na czym spawanie polega?
puść filmik od tyłu, to będzie spawał
Karboksylator napisał/a:
puść filmik od tyłu, to będzie spawał
Puść swoje życie od tyłu to będzie aborcja wsteczna.
baronturbina napisał/a:
Puść swoje życie od tyłu to będzie aborcja wsteczna.
tam też byłeś taki mądry i inteligentny?
Karboksylator napisał/a:
tam też byłeś taki mądry i inteligentny?
Wszędzie jestem mądry i inteligetny.
może i to spawacz a może nie, ale na bank w tym momencie nic nie spawa... I własnie takie o to pokolenie mamy, ze spawacz a kto to?
haha wyżej jeszcze,pod sufitem trzeba było ciąć ten złom xdd i gdzie drugi tępy chuj który miał to łapać skoro to miało być cięte do końca,filmik nagrany jak w ogóle pierwszy raz w życiu ten pedał tnie coś grubszego niż kabel od prodiża i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów