Wyjątkowa hiena, przypisująca nie swoje zasługi do siebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra fajnie, wszyscy chcą by usterka wróciła na antenę, ale to sadol jest. Dużo jeszcze tych odcinków będziecie ładować?
nic nie powinien dostać.
jako że chuja się znam i pewnie nie potrafiłbym wymienić żarówki, ale chyba kurwa słychać, że kręci na sucho...
Tak kurwa, a przechodzień jest równie przypadkowy co śmierć generała Petelickiego. :|
pakicito napisał/a:
do takich pierdółek jeździcie do aso? gratuluję męskości, za parę lat pewnie będziecie się przebierać za kobiety;
i po co na aso gadacie, że zdziercy, skoro jak widzą frajera, co nie potrafi wymienić żarówki, to korzystają z okazji
Sam jesteś frajerem!! teraz to już nie tak łatwo nawet żarówkę wymienić bo czasem trzeba odkręcić jakieś pokrywy i maskowania specjalnym śrubokrętem, który ma ...tylko serwis, potem wyjąć akumulator i prawie cały reflektor (patrz ford):/ dlatego nie cwaniakuj bo może na autach się znasz ale w każdej innej instytucji Cię ruchają w pupala jak zwykłego szaraczka w aso;)
poza tym frajerem jest ten co się zgadza żeby jakaś dziwka bez szkoły w warsztacie naciągałą go na wymianę dobrych części, albo kasowała jak za młode pieski za wymianę żarówki czy bezpiecznika tylko dlatego że ktoś się na tym nie zna !!!!!
@up
możesz już siedzieć z przodu, czy nadal musisz korzystać z fotelika?
twój specjalny śrubokręt można kupić (pewnie chodzi ci o gwiazdkowy) nawet w kurwa biedronce, akumulator wyjąć naprawdę ciężko a reflektor o jezus maria;
nie wiem jak ciebie, ale mnie w gimnazjum nie ruchali
możesz już siedzieć z przodu, czy nadal musisz korzystać z fotelika?
twój specjalny śrubokręt można kupić (pewnie chodzi ci o gwiazdkowy) nawet w kurwa biedronce, akumulator wyjąć naprawdę ciężko a reflektor o jezus maria;
Cytat:
w każdej innej instytucji Cię ruchają w pupala jak zwykłego szaraczka w aso;)
nie wiem jak ciebie, ale mnie w gimnazjum nie ruchali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów