📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lina była "Made in China"
Chcieli szybko to mają, szybko spierdalającą maszynę.
Janko napisał/a:
Tak to jest jak Głąby chciały gumką z majtek wyciągnąc koparkę
Oni chyba mieli plan tylko jak ją przyciągnąć. O wciągnięciu na skarpę dopiero dyskutowali
Czasami się zastanawiam czym się różni bliski Wschód od dalekiego Wschodu. I zawszę wychodzą mi 2 możliwości: skalą głupoty lub jej zasięgiem geograficznym. Przy czym często skala głupoty jest niewyobrażalnie większą od zasięgu geograficznego.
Teraz to na bank dotarł do poziomu morza.
Kto stawial ze zerwana lina skasuje debili co stoja w strefie rażenia?
cig ciang ciąg ale żaden nie ciągnął
Zawsze mówiłem że Ruski to nie człowiek
Shinigammi napisał/a:
lepiej przestań wąchać skarpety swojego starego bo bredziszZawsze mówiłem że Ruski to nie człowiek
Zamiast używać szelek i łańcuchów to oni na chudej linie ze stali pewnie ma z 50 lat jak to by należało do mnie nie ruszał bym nic bez maszyn odpowiednio dostosowanych ,jak go stać na myjki do złota kturą właśnie jest wciągana niestety z finałem takim że turnus wydobycia skończył się przed zaczęciem taką myjką używać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów