📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na wszystko mogę patrzeć, ale nie na złamania niewinnych nóżek.
aergar
3:24 to jest mistrzostwo, nie widziałem tak oryginalnego sposobu łamania nogi
I to jest to. A swoją drogą mniej mną rusza patrzenie jak latynosi lub Araby rąbią głowy i kończyny niż złamania i skrecenia nogi
1:00 taki tłucznik pcha się na deskę? To nie mogło inaczej skończyć się.
Kurwa mać, miały być złamania nóg, a nie kolan. Ja pierdolę, prawie zemdlałem przy tych filmikach z siłowni.
Kurwa na harda z tym!!! Teraz strach stanąć na nogach do końca dnia kurwa
O takiego sadola nic nie robiłem! Muzyczka z 997 aż się dzieciństwo przypomniało. Ten co biegł i połamał kolano mistrz...
Mam to samo, skręca mnie jak patrzę na łamane nogi a rąbanie ludzi po mnie spływa xD
kurwa, postrzelanie, zmiażdżenia, rany cięte spoko, ale jak widzę połamane giry i ręce to aż mnie wszystko boli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów