jak kacapom nie idzie to już nie idzie; podobno spłonęło im tam siedem ciężarówek z paliwem.... hue, hue, hue...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jak kacapom nie idzie to już nie idzie; podobno spłonęło im tam siedem ciężarówek z paliwem.... hue, hue, hue...
Coś pięknego!!!!!!!!!
hue, hue, hue...
im spłonęła baza paliw, nam (pewnie w związku z tym wydarzeniem) ropa znowu skoczy ze 106 na 118$ za baryłkę a przekładając to na bardziej zrozumiałe: na stacji zamiast 7zł zobaczymy 7,90zł za litr :/
im spłonęła baza paliw, nam (pewnie w związku z tym wydarzeniem) ropa znowu skoczy ze 106 na 118$ za baryłkę a przekładając to na bardziej zrozumiałe: na stacji zamiast 7zł zobaczymy 7,90zł za litr :/
Czy takie obiekty( pomijajac ze to rosja tudziez inny kraj trzeciego swiata) nie powinny miec jakiegos systemu gasniczego i to w huj wydajnego i szybko reagujacego? Dziwne to troche dla mnie...
kubol napisał/a:
Czy takie obiekty( pomijajac ze to rosja tudziez inny kraj trzeciego swiata) nie powinny miec jakiegos systemu gasniczego i to w huj wydajnego i szybko reagujacego? Dziwne to troche dla mnie...
Mają, ale akurat Wołodia był w kiblu i nie miał kto sypać piachu z wiaderka
Fx12, czy by sie NIE spaliło 7 cystern czy 70 to i tak będą takie ceny za paliwo ze polecisz kupić rower.. wszyscy będziemy pedalrzami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów