📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
domage napisał/a:
Wiedziałem że jakiś hanys zacznie nagonke na sosnowiec...
Na CB, tak samo... zawsze hanys narzeka na goroli że blokują drogę, i jeździć nie potrafią.
O chuj wam chodzi ludzie ? To, że ślązaki zaciągają jak debile, wcale mi nie przeszkadza, nawet ciekawie się słucha takiego dialektu raz na jakiś czas.
I nie, nie jestem "Łowcą Hanysów".... irytuje mnie taka ignorancja, tak samo jak wielki bilbord Media z napisem: "Witamy w Zagłębiu niskich cen", przy wlocie do sosnowca.
no bo jezdzic nie potrafia
jak ci nie przeszkadza jak slazacy zaciagaja to czmu "jak debile"? ja wprawdzie gwara sie nie posluguje ale mi sie podoba. wiele regionow w polsce ma swoja gware i nie oznacza to ze sa debilami. na gware góralską tez powiesz debile?
jaka ignorancja? wiesz co to slowo oznacza? sam poczytaj najpierw o historii gornego slaska to sie dowiesz skad bierze sie niechec. poza tym nie ma zadnej nienawisci tylko w chwili obecnej pozostaly jakies docinki, kawaly itp. ale nie ma powaznych problemow miedzy slaskiem a zaglebiem.
Mieszkam w Katowicach, pracowalem przez pewien czas Dabrowie wiec wiem.
a teraz
PS tagi sliczne
Nie ma nienawisci mówisz? Hmmm to chyba nie byłes z Dąbrowy po 22 w Piekarach Śl.
A do tematu - Osiedle ładne, i jakis pajacyk podniecil sie bo na zumi przypadkiem znalazł... Eh...
A do tematu - Osiedle ładne, i jakis pajacyk podniecil sie bo na zumi przypadkiem znalazł... Eh...
jaka jest najbardziej wysunieta na poludnie dzielnica warszawy?
-sosnowiec
-sosnowiec
@domage Po piyrsze hanysy nie 'zaciągają' ino godomy po noszymu. Zaciągajom same gorole z aldreichu.
Powracając do tematu to faktycznie osiedle gwiazd w kato, w którym mam przyjemność mieszkać od niedawna:) Na szczęście widok z okna mam na centrum kato, także nie ma źle!! no i gwiazd dawidowych to te bloki na pewno nie przypominają xP
Powracając do tematu to faktycznie osiedle gwiazd w kato, w którym mam przyjemność mieszkać od niedawna:) Na szczęście widok z okna mam na centrum kato, także nie ma źle!! no i gwiazd dawidowych to te bloki na pewno nie przypominają xP
Zaczyna się napinka na Sosnowiec i mnie zaczyna coś szarpać w środku... Nie poruszajcie tematu bo zacznę wyzywać i przez was dostane nagrodę w postaci podpisu pod postem
specjalne oznakowanie zydowskich osiedli? a gdzie druty kolczaste mury i ogrodzenia? :<
"bo wszyscy polacy to jedna rodzina" - w myśl tej pradawnej piosenki nie napinajcie się drodzy userzy.
od razu niech ktoś "kukurydze" z katowic wrzuci dla odmiany
od razu niech ktoś "kukurydze" z katowic wrzuci dla odmiany
gratuluje pomyslunku.. zydowska gwiazda ma ino 6 ramion a po drugie odpie***ol sie od gwiazd bo to spoko osiedle
o, ja z tauzena :d
swoją drogą coś przypominającego kukurydze z tysiąclecia jest na teledysku behemotha, Ov the fire and the void
swoją drogą coś przypominającego kukurydze z tysiąclecia jest na teledysku behemotha, Ov the fire and the void
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów