📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że jednak każdy pseudo Nazista to debil... Wpisz sobie gwiazda Dawida w Google imbecylu zrobiony przez psa...
[ Komentarz dodany przez: blackhunter6: 2010-11-29, 20:30 ]
Luzuj gadki bo będzie nagroda.
[ Komentarz dodany przez: blackhunter6: 2010-11-29, 20:30 ]
Luzuj gadki bo będzie nagroda.
hahaha imbecyl zrobiony przez psa xD dawno się tak nie ubawiłem, a żydowska gwiazdka wygląda inaczej
suchar
Conscribo napisał/a:
niczym osiedle tysiąclecia w katowicach
E to bliżej polski jakieś 4 kilometry
osiedle nazywa sie "gwiazdy" i jest w katowicach
a wiecie czemu mieszkania powyzej 10 pietra sa tam polowe tansze?
bo widac z nich sosnowiec
misiex napisał/a:
osiedle nazywa sie "gwiazdy" i jest w katowicach
Dokładnie... oraz czasami jak mocno wieje, mają pod górkę do kibla i z kibla
Wiedziałem że jakiś hanys zacznie nagonke na sosnowiec...
Na CB, tak samo... zawsze hanys narzeka na goroli że blokują drogę, i jeździć nie potrafią.
O chuj wam chodzi ludzie ? To, że ślązaki zaciągają jak debile, wcale mi nie przeszkadza, nawet ciekawie się słucha takiego dialektu raz na jakiś czas.
I nie, nie jestem "Łowcą Hanysów".... irytuje mnie taka ignorancja, tak samo jak wielki bilbord Media z napisem: "Witamy w Zagłębiu niskich cen", przy wlocie do sosnowca.
Na CB, tak samo... zawsze hanys narzeka na goroli że blokują drogę, i jeździć nie potrafią.
O chuj wam chodzi ludzie ? To, że ślązaki zaciągają jak debile, wcale mi nie przeszkadza, nawet ciekawie się słucha takiego dialektu raz na jakiś czas.
I nie, nie jestem "Łowcą Hanysów".... irytuje mnie taka ignorancja, tak samo jak wielki bilbord Media z napisem: "Witamy w Zagłębiu niskich cen", przy wlocie do sosnowca.
Nie rozumiem czemu się śmiejecie z osiedla Gwiazdy w Katowicach, codziennie tamtędy przejeżdżam:) Bardzo ładne osiedle:) ale przynajmniej 1 z największych bloków w Katowicach:)
No ale, że warna za tagi nie byo?
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-11-30, 03:56 ]
Tagi poprawione, warn jest.
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-11-30, 03:56 ]
Tagi poprawione, warn jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów