18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
Specyficzne auta
M................S • 2014-01-18, 18:49
Większość z Was sadole zapewne ma już swoje auto, nieważne jakie, ważne że swoje. Może być brzydkie, pokryte rdzą, z niedziałającym ręcznym, ale i tak podróż w nim jest przyjemniejsza niż w autobusie komunikacji miejskiej(szczególnie rano).
Poniżej fotografie aut bardziej...wyszukane i specyficzne(brzydkie).

Mazda London Taxi

Ford Edsel

Mazda Miata Mono-Posto

Toyota EX-III

Taksówka z Kuby

Więcej w komentarzach.
PS, w mojej opinii leżącego się nie kopie, więc nie znajdziecie fotek Multipli i Forda Ka.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
las84500 2014-01-18, 21:04 42
Zgłoś
Ptoon 2014-01-18, 22:29 18
...i tak chyba nic nie przebije tych dwóch testowanych przez Jeremiego Clarksona.

Zgłoś
Tassadar 2014-01-18, 22:34 1
Za Nissan Pivo-2 zawsze piwo. A tak na serio to gdybym otrzymał któryś z tych wynalazków poza tym pakistańskim gównem to bym się nie obraził, nikt by takiej fury nie miał na bank, była by klasa

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Techron 2014-01-18, 22:35
Daję głowę, że widziałem Tatrę T603 w jakiejś gierce, tylko za chuja nie mogę sobie przypomnieć jakiej.
Zgłoś
bania88 2014-01-18, 22:48 14
Zgłoś
qubus93 2014-01-18, 22:51 1
no więc, całe to zestawienie można podzielić na 3 kategorie:
auta, do których nie można się przyczepić
auta koncepcyjne
pomyłki motoryzacji, które dotknęły asfaltu,
brakuje mi tu niemieckich microcar'ów

PS. te kanciate japońce to tzw ichni segment k, tylko nieco napompowane na rynek ogólnoświatowy
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2014-01-18, 22:57 3
nie rozumiem bólu na Multiplę. Przecież ona jest tak brzydka że aż ładna, na dodatek funkcjonalna i nie trzeba jej zamykać. Ja się chyba skuszę jak będę auto zmieniał.
Zgłoś
t................t 2014-01-18, 22:59 1
Ta Mazda London Taxi, to wygląda jak unowocześniona Multipla.
Zgłoś
kapral 2014-01-18, 23:00 1
eno, a golfik trójka?
Zgłoś
Bartek1991 2014-01-18, 23:08
toastt:
Ta Mazda London Taxi, to wygląda jak unowocześniona Multipla.

Jak Multipla z wodogłowiem
Zgłoś
marcinc53 2014-01-18, 23:22
W tym nissanie pivo to nie siedzi przypadkiem qbo?
Zgłoś
tranzystor 2014-01-18, 23:24 2
krzyhhh napisał/a:

Chciałbym zobaczyć dachowanie w wykonaniu tego wehikułu
Obrazek

oczywiście z pasażerem na pokładzie

Jakbyś się jeszcze nie zorientował, to samochód jednoosobowy. Dodam, że jak jednoosobowy, to znaczy, że miejsce jest jedno - tylko dla kierowcy. Bo sam byś nie wpadł na to.
Zgłoś
Belzedup666 2014-01-18, 23:24
Otpiertol się ot tojoty scion Fajny kredens
Zgłoś
Wigen2323 2014-01-18, 23:25
To może i ja dorzucę jakiś nietypowy samochód a mianowicie Nissan Cube:

Swoją drogą ten Austin-Healey Sprite Mk1 to wygląda całkiem przyzwoicie i swoim wyglądem nie przypomina jakiegoś specyficznego samochodu.

Zgłoś
125 2014-01-19, 0:49
Nissana 126X sam bym przygarnął chętnie w zastępstwie mojego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem