Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Sęk w tym że kiedyś można było strzelać ze śrutu do szkodników. Sroki, kruki, a nawet gołębie. Teraz wszystko jest pod ochroną
Kiedys tez mozna bylo strzelac do ludzi ktorzy sa najgorszymi szkodnikami.
Sęk w tym że kiedyś można było strzelać ze śrutu do szkodników. Sroki, kruki, a nawet gołębie. Teraz wszystko jest pod ochroną
Potwierdzam, sęk był w tej desce z prawej ma dole.
Tak się zastanawiam jaka kara za morderstwo jest przewidziana dla sroki (wrony, czy to to jest) za morderstwo po wprowadzeniu do KK praw zwierząt...
Te zwierzaki nie są w stanie stworzyć cywilizacji a co dopiero kodeks karny, weź się ogarnij cymbale. Po moim komentarzu napiszesz aaaaa że jestem debilem bo nie wziąłem pod uwagę tego że to np, zwykła riposta. KK kurwa wymyślaj dalej... bez skrupułów bym cię zabił chuj z ćwiarą pedale .U zwierzaków jest tylko jedno prawo. Prawo natury. Żyj trwaj ruchaj i walcz.Krwa jak ja nienawidzę ludzi chodz sam nim jestem, moje samobójstwo jest nieuchronne. nie mam zamiaru mieć coś z wami wspólnego...
Te zwierzaki nie są w stanie stworzyć cywilizacji a co dopiero kodeks karny, weź się ogarnij cymbale. Po moim komentarzu napiszesz aaaaa że jestem debilem bo nie wziąłem pod uwagę tego że to np, zwykła riposta. KK kurwa wymyślaj dalej... bez skrupułów bym cię zabił chuj z ćwiarą pedale .U zwierzaków jest tylko jedno prawo. Prawo natury. Żyj trwaj ruchaj i walcz.Krwa jak ja nienawidzę ludzi chodz sam nim jestem, moje samobójstwo jest nieuchronne. nie mam zamiaru mieć coś z wami wspólnego...
Nagraj filmik z samobója. Chociaż tyle z tego pierdolenia.
Sęk w tym że kiedyś można było strzelać ze śrutu do szkodników. Sroki, kruki, a nawet gołębie. Teraz wszystko jest pod ochroną
są pod ochroną bo takie jebane cymbały jak ty strzelały do zwierzaków dla zabawy
są pod ochroną bo takie jebane cymbały jak ty strzelały do zwierzaków dla zabawy
Nie strzelałem bo dla zabawy nie męczę i nie zabijam zwierząt. Ciebie bym ustrzelił w cymbał, a piwo przez przypadek więc się nie liczy
Jeśli Sroka czy Sójka ma swoje gniazdo w okolicy,
to można być pewnym, ze w tym rejonie nie uświadczysz
wrobla czy innej sikorki
Kilka sztuk tych czarnobiałych skurwieli i nie uświadczysz żadnego ptaka śpiewającego. A same drą się jak murzyni na "promocji".
Jeśli Sroka czy Sójka ma swoje gniazdo w okolicy,
to można być pewnym, ze w tym rejonie nie uświadczysz
wrobla czy innej sikorki
U mnie za oknem para tych barbarzyńców właśnie buduje gniazdo. Chyba trzeba będzie nasmarować wiatrówkę.
Kiedyś to byś dostał z p38 w potylicę i wpadł do dołka na mamusie i tatusia, a teraz pierdolisz w internecie śmieci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów