18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
RYHOO 2021-04-13, 21:58 3
trzeba zrobić taki na te skurwysyny - szczury ze skrzydłami - a w środku cyklon i zgniatara bo tego ścierwa nic nie zeżre

Jebać kurwy
Zgłoś
Hyena83 2021-04-13, 22:07 4
Sęk w tym że kiedyś można było strzelać ze śrutu do szkodników. Sroki, kruki, a nawet gołębie. Teraz wszystko jest pod ochroną
Zgłoś
Driver19cm 2021-04-13, 22:30 4
Jeśli Sroka czy Sójka ma swoje gniazdo w okolicy,

to można być pewnym, ze w tym rejonie nie uświadczysz

wrobla czy innej sikorki

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Cezar87 2021-04-13, 22:39 22
Hyena83 napisał/a:

Sęk w tym że kiedyś można było strzelać ze śrutu do szkodników. Sroki, kruki, a nawet gołębie. Teraz wszystko jest pod ochroną

Kiedys tez mozna bylo strzelac do ludzi ktorzy sa najgorszymi szkodnikami.
Zgłoś
kurwicycek 2021-04-13, 22:47
Tak się zastanawiam jaka kara za morderstwo jest przewidziana dla sroki (wrony, czy to to jest) za morderstwo po wprowadzeniu do KK praw zwierząt...
Zgłoś
pro_avenger 2021-04-14, 5:42 4
Hyena83 napisał/a:

Potwierdzam, sęk był w tej desce z prawej ma dole.
Zgłoś
Isaburo 2021-04-14, 6:03
kurwicycek napisał/a:

Tak się zastanawiam jaka kara za morderstwo jest przewidziana dla sroki (wrony, czy to to jest) za morderstwo po wprowadzeniu do KK praw zwierząt...

Te zwierzaki nie są w stanie stworzyć cywilizacji a co dopiero kodeks karny, weź się ogarnij cymbale. Po moim komentarzu napiszesz aaaaa że jestem debilem bo nie wziąłem pod uwagę tego że to np, zwykła riposta. KK kurwa wymyślaj dalej... bez skrupułów bym cię zabił chuj z ćwiarą pedale .U zwierzaków jest tylko jedno prawo. Prawo natury. Żyj trwaj ruchaj i walcz.Krwa jak ja nienawidzę ludzi chodz sam nim jestem, moje samobójstwo jest nieuchronne. nie mam zamiaru mieć coś z wami wspólnego...
Zgłoś
Jacek86s 2021-04-14, 6:37 7
Isaburo napisał/a:

Te zwierzaki nie są w stanie stworzyć cywilizacji a co dopiero kodeks karny, weź się ogarnij cymbale. Po moim komentarzu napiszesz aaaaa że jestem debilem bo nie wziąłem pod uwagę tego że to np, zwykła riposta. KK kurwa wymyślaj dalej... bez skrupułów bym cię zabił chuj z ćwiarą pedale .U zwierzaków jest tylko jedno prawo. Prawo natury. Żyj trwaj ruchaj i walcz.Krwa jak ja nienawidzę ludzi chodz sam nim jestem, moje samobójstwo jest nieuchronne. nie mam zamiaru mieć coś z wami wspólnego...

Nagraj filmik z samobója. Chociaż tyle z tego pierdolenia.
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2021-04-14, 8:11 11
Hyena83 napisał/a:

są pod ochroną bo takie jebane cymbały jak ty strzelały do zwierzaków dla zabawy
Zgłoś
Hyena83 2021-04-14, 8:21 2
UkrytaPodNickiem napisał/a:

są pod ochroną bo takie jebane cymbały jak ty strzelały do zwierzaków dla zabawy

Nie strzelałem bo dla zabawy nie męczę i nie zabijam zwierząt. Ciebie bym ustrzelił w cymbał, a piwo przez przypadek więc się nie liczy
Zgłoś
C................s 2021-04-14, 8:32 10
Driver19cm napisał/a:

wrobla czy innej sikorki

Kilka sztuk tych czarnobiałych skurwieli i nie uświadczysz żadnego ptaka śpiewającego. A same drą się jak murzyni na "promocji".
Zgłoś
jinn 2021-04-14, 9:08
Driver19cm napisał/a:

wrobla czy innej sikorki

U mnie za oknem para tych barbarzyńców właśnie buduje gniazdo. Chyba trzeba będzie nasmarować wiatrówkę.
Zgłoś
PhantomMask 2021-04-14, 10:19 1
Hyena83 napisał/a:

Kiedyś to byś dostał z p38 w potylicę i wpadł do dołka na mamusie i tatusia, a teraz pierdolisz w internecie śmieci

Zgłoś
Dejdwazlote 2021-04-14, 12:23 1
Łbem tego kutasa który buduje karmniki w celu produkcji tego typu filmików, biłbym tak długo aż zaspokoiłbym wszystkich zjebow na sadolu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów