📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie wiem, co to jest ba końcu, śmiech czy sapanie z powodu ruchania przez kolegę.
Kiedyś normalny męzczyzna nosił brodę, a teraz jak ktoś nie czuje się mężczyzną to taką zapuszcza, ale charakteeru pizdy nią nie przykryje nigdy.
35i napisał/a:
Nie wiem, co to jest ba końcu, śmiech czy sapanie z powodu ruchania przez kolegę.
Ba końcu, co to?
DzidaZawodnik napisał/a:
Kiedyś normalny męzczyzna nosił brodę, a teraz jak ktoś nie czuje się mężczyzną to taką zapuszcza, ale charakteeru pizdy nią nie przykryje nigdy.
charakteeru, Co to?
Jakiś pedalarz siedzi na zderzaku pierwsze lepsze zwolnienie i wali zębami o zderzak fajnie że akurat siedział na zderzaku ciężarówki dzięki czemu klapa jest na wysokości zakutego łba tego pedalarza..
Szkoda że mocniej nie wyjebał o ten kant klapy....
Szkoda że mocniej nie wyjebał o ten kant klapy....
Grouh napisał/a:
Ja pierdole, co za upierdilwa pizda.
A co to za słowo upierdilwa?
Będę się przypierdalał, bo mnie to zaczynało od jakiegoś czasu wkurwiać.
Qunda napisał/a:
Ba końcu, co to?
charakteeru, Co to?
Palec mi się omsknął, klawisz "b" jest obok "n". Jako, że byłem jeszcze przed poranną kawą, nie wyłapałem błędu.
Profesor Miodek się, kurwa znalazł.
Qunda napisał/a:
A co to za słowo upierdilwa?
Będę się przypierdalał, bo mnie to zaczynało od jakiegoś czasu wkurwiać.
Mnie wkurwiają typy szukające dziury w dupie i jakoś z tego afery nie robię.
35i napisał/a:
Palec mi się omsknął, klawisz "b" jest obok "n". Jako, że byłem jeszcze przed poranną kawą, nie wyłapałem błędu.
Profesor Miodek się, kurwa znalazł.
Mnie wkurwiają typy szukające dziury w dupie i jakoś z tego afery nie robię.
Nie robisz afery, bo jak znajdą twoją dziure w dupie to jesteś zadowolony, coś typu baba bez bolca dostaje pierdolca?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów