📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przynajmniej na koniec nie zgrzeszyl
Brawo! kurwa i to jest ta piękna selekcja naturalna. Wystarczyło ten baniak na lewo obrócić i jeszcze by pożył ;D
Ale Wy tępi jesteście... Przynajmniej podziękował i na pierwszy rzut gość miał poukładane w głowie... Gość od autobusa powinien zostać przywiązany do jezdni i zostać pierdolnięty autobusem z takim impetem, jaki zaserwował tamtemu przechodniowi.
Kurwa, samochód stał? STAŁ! Więc dlaczego ten kutas wpadł na przejście na pełnej piździe?
Tak więc, zazwyczaj będąc za kierowcami, teraz jednak muszę stawić się za gościem na pasach. Przed wejściem spojrzał, nawiązał kontakt z kierowcą, podziękował - czyli wzorowo. Nie tak, jak robią te tępe cipy, z siateczkami Made in Biedsronka.
Kurwa, samochód stał? STAŁ! Więc dlaczego ten kutas wpadł na przejście na pełnej piździe?
Tak więc, zazwyczaj będąc za kierowcami, teraz jednak muszę stawić się za gościem na pasach. Przed wejściem spojrzał, nawiązał kontakt z kierowcą, podziękował - czyli wzorowo. Nie tak, jak robią te tępe cipy, z siateczkami Made in Biedsronka.
Jak by to był SPEED - NIEBEZPIECZNA PRĘDKOŚĆ to ni chuja nie mógł by się zatrzymać
Bazyliszek napisał/a:
Pamiętacie film Omen gdzie na fotografiach było widać taka niby włócznię i mijało kilka dni i osoba ze zdjęcia umierała
Ja mam podobnie, teraz też widzę śmierć nad tym człowiekiem, czułem ze za chwile zginie
Po prostu napis stacji się oderwał i spadł w dół po przekątej, wy tego nie widzicie, ale dla nas czyli osób ze zdolnościami parapsychologicznymi to normalne, także uwierzcie mi na słowo
ty kutasie, dobry towar masz!
Za potrącenie pieszego w tych okolicznościach odbierałbym prawko z automatu.
Smutne jest to, że tutejsze barany nie ogarniają, że ten debil jebany wlazł na pasy i bogu winny kierowca autobusu go jebnął. kurwa co za jełopy.
Kierowca od rodziny zdechlaka powinien mieć dożywotnią rentę za zniszczone zdrowie psychiczne, a firma powinna dostać kasę na naprawę autobusu i sprzątnięcie flaków.
Kierowca od rodziny zdechlaka powinien mieć dożywotnią rentę za zniszczone zdrowie psychiczne, a firma powinna dostać kasę na naprawę autobusu i sprzątnięcie flaków.
nie ma za co
Facet nie przechodził po pasach tylko metr od nich, choć były w chuj szerokie. Nie zmienia to faktu, że kierowca autobusu trochę przesadził z reprymendą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów