📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
stoją jak pizdy, jak wiekszosc spoleczenstwa w innych sytuacjach, barany na rzeż
kierowca autobusa to debil, ale jeszcze wiekszym debilem trzeba byc wlazac na przejscie dla pieszych i nie kontrolowac co sie dookola dzieje
Już w podstawówce się kurwa uczy dzieciaków, że nie wbiega się na przejście, a po drugie należy mieć wyobraźnię uczestnicząc w ruchu drogowym.
Ten pan uprzejmie nam pokazał, że tekst "to nie prędkość zabija, tylko jej gwałtowne wytracanie" jest kłamstwem.
Pamiętacie film Omen gdzie na fotografiach było widać taka niby włócznię i mijało kilka dni i osoba ze zdjęcia umierała
Ja mam podobnie, teraz też widzę śmierć nad tym człowiekiem, czułem ze za chwile zginie
Po prostu napis stacji się oderwał i spadł w dół po przekątej, wy tego nie widzicie, ale dla nas czyli osób ze zdolnościami parapsychologicznymi to normalne, także uwierzcie mi na słowo
Ja mam podobnie, teraz też widzę śmierć nad tym człowiekiem, czułem ze za chwile zginie
Po prostu napis stacji się oderwał i spadł w dół po przekątej, wy tego nie widzicie, ale dla nas czyli osób ze zdolnościami parapsychologicznymi to normalne, także uwierzcie mi na słowo
karny kutas dla kierowcy puszczającego pieszego przy swoim zielonym świetle
Podziękował za śmierć.
mare30ks napisał/a:
kierowca autobusa to debil, ale jeszcze wiekszym debilem trzeba byc wlazac na przejscie dla pieszych i nie kontrolowac co sie dookola dzieje
Dlaczego debil, prędzej nie uwaga.. nie zobaczył w pore że jakiś samochód stoi na jego pasie, i odbił ani uniknąć zderzania, a pieszy nawet się nie spojrzał i wszedł, bo myślał, że tamten autobus też się zatrzyma jak wcześniej się patrzył (wtedy jechał po tym pasie co stoi samochód z kamerą)
Dlatego tak pewnie wszedł bez odwracania się drugi raz.. bo wiedział że lewy pas jest pusty. Nie przewidział, że kierowca autobusu nie widzi tej sytuacji i nie zdąży wyhamować. Pieszy za nie myślenie musiał ponieść najwyższą karę.. bywa i tak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów