18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Speedfreaks Germany - sceny zderzeniowe
e................x • 2013-02-03, 21:58
Fragment filmu „Speedfreaks Germany” zawierający zderzenia z udziałem motocyklistów.

Akcja od 1:25, aczkolwiek całość zawiera ciekawe ujęcia.

Zgłoś
HAL-9000 2013-02-03, 22:29 3
Nie wiem co ten materiał ma ukazywać. Chyba jacy to są w większości idioci.
Zgłoś
Biellik 2013-02-03, 22:47
mam nadzieję,że to tylko i wyłącznie niemcy się rozbijali,bo ich mi akurat nie szkoda
Zgłoś
pakicito 2013-02-04, 12:55 1
Cytat:

zawierający zderzenia z udziałem motocyklistów

a już się bałem, że będzie te nudne jeżdżenie
Zgłoś
adamssson 2013-02-04, 21:43
Dopóki kolo jest w jednym kawałku to nuda.
Zgłoś
Irasmatick 2013-02-06, 0:57
Żeby tych krzyżaków zbanowali za ten jebany język...

za film, piwo

Dzień bez porządnego pierdolnięcia głową (sąsiada) w bramę wjazdową (też sąsiada) jest dniem straconym (chyba, że dla sąsiada)
Zgłoś
NoMissingPL 2013-02-06, 1:48 1
Motocykl piękna maszyna, tylko szkoda że większość motocyklistów nie używa mózg wsiadając na nie.
Zgłoś
K................R 2013-02-06, 7:27
I pomysleć, że te bacwały wyjadą wczesną wiosną na drogi :/
Droga niech będzie dla kulturalnych kierowców z rozumem, a nie dla takich idiotów jak oni.
Oczywiscie nie obrażam prawdziwych motocyklistów co mają równo pod sufitem i potrafią dopasować prędkośc do warunków i wyprzedzają tylko na przerywanych ;p
Zgłoś
voytex666 2013-02-06, 8:57
mam do sprzedania kawasaki z750 z 2007r moze ktos chętny? jak cos pisac
Zgłoś
kalion83 2013-02-06, 9:01
Zetor fajny sprzęt, jeździłem nim dwa sezony

Jak ktoś nie jeździł to nie wie jak wciąga adrenalina, w sumie jeden lubi grać na kinekcie, inny grać w gałę a inni zapierdalać.
Zgłoś
przemek145 2013-02-06, 12:30
Od zapierdalania są tory a nie drogi publiczne gdzie wszędzie może coś się zdarzyć przynajmniej jest co oglądać spoko sztywniaki
Zgłoś
Proximate 2013-02-06, 13:52 1
Cytat:

Nie wiem co ten materiał ma ukazywać. Chyba jacy to są w większości idioci.

I kto to mówi?
Kim Ty śmieciu jesteś, żeby ich oceniać?
Zauważ, że w kilka przypadkach to jebani kierowcy puszek nie patrzą w lusterka i wjeżdzają im prosto pod koła, więc podejrzewam, że kierowcy samochodów to również idioci. W kilku innych przypadkach to uślizg tylnego koła powoduje wypadek, ciekawe jak taki pro jak Ty by sobie z tym poradził.
Jebać Twoją logikę leszczu sprzed monitora.
Zgłoś
SkoQ 2013-02-06, 13:53 1
A ja wyjadę na wiosnę na drogi, bo płacę za nie tak samo jak reszta i wolno mi Tory są, jeden w Poznaniu, drugi w Kielcach chyba, rzeczywiście napierdoliło po sam sufit. Wyjadę na drogę i będę zapierdalać, bo lubię i mogę. A to że się wkurwiacie to mnie akurat średnio obchodzi, naszczęście coraz więcej kierowców nas rozumie, przez co do puszkarzy wraca mi szacunek

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
wlodar03 2013-02-06, 16:04
jak to nasi dziadkowie mówili "dobry niemiec to martwy niemiec"
Zgłoś
Shaggy0 2013-02-06, 21:20
jak dla mnie to trzeba bylo szybciej zapi*rdalac
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów