Główne uderzenie poszło na kierującego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Główne uderzenie poszło na kierującego.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
speedy gonzalez ?? myslalem ze o ten zapierdalajacy pociag chodzi.
jadę moją cbr , 200 na h i weź zdąż zobaczeć jakiś kurwa szlabant
Zbysław napisał/a:
przestań nas raczyć opowieściami kolegów
Dobre kurde hehehe
Lecz w tle oni pierdolą emisję spalin czy inne cuda.
Z komina pięknie napierdala.
Pewnie palą czarnymi smoluchami.
Lecz w tle oni pierdolą emisję spalin czy inne cuda.
Z komina pięknie napierdala.
Pewnie palą czarnymi smoluchami.
Myślałem na początku, że to film w slow motion, nie no zajebisty ten pociąg, chcecie przetransportować węgiel, a zanim dotrze, zamienia się w diamenty - profit!
Dobrze że mordą wyłapał szlaban, jeszcze by się komuś niewinnemu coś stało.
No i pat, szlaban na torach a nie otworzy się aż pociąg nie przejedzie
Zbysław napisał/a:
Gdybyś zadzwonił w szlaban przy prędkości 200km/godz. to szlaban przeciąłby cię jak placek na tort. Ala co ja napisałem, ty masz cbr na ścianie w formie zdjęcia, a 200 to masz pryszczy na pysku.
_Yarko_ napisał/a:
Speedy Gonzales
Ślepy Gonzales raczej. I nie Gonzales, bo to pewnie Malezja.
Oni tam są tacy upośledzeni, że rogatki to za mało. Musi typek stać z chorągiewką i machać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów