📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Krew powoli sączyła się z serca motocykla. Jeszcze ciepła wsiąkała w pulchną ziemię pobocza, czyniąc ją soczystą. Delikatne cykanie tłumika przypominało cykady letniego wieczora... To kończył się ostatni dzień jego życia, pełnego wrażeń, pogoni i emocji. Pięknego życia.
pojebana kacja, buty mu spadły i przeżył
ten cymbał wiózł jeszcze pasażera - iks-de. Piękny film. Ze trzy razy go obejrzałem i wciąż mam ochotę na kolejne.
Nazhir napisał/a:
ten cymbał wiózł jeszcze pasażera - iks-de. Piękny film. Ze trzy razy go obejrzałem i wciąż mam ochotę na kolejne.
Najlepsze, że gdyby się nie uparł, że pojedzie na wprost, to nic by mu się nie stało.
Widzisz jak się kuli, wątroba i trzustka pęknięte, 24h i do piachu 😏
A na poważnie, takie laczki to spadają od krzywego stąpnięcia
[ Dodano: 2024-06-18, 21:26 ]
smc napisał/a:
Krew powoli sączyła się z serca motocykla. (...)
Pan poeta, pan poeta, coś jak...😏
,
A już myślałem że w tym autobusie zajmą miejsce przy kierowcy
A to chuj
A to chuj
Ciekawe mocowanie tablicy rejestracyjnej.
ale luje, ponad 200 w klapeczkach i spodeneczkach xD chuj w dudę tym kacapom
Odpierdalają motopipki takie numery na drogach ale będą Cię upominać, żeby patrzeć w lusterka...
Głupie kurwy ruskie.
Chuj im w dupe
Chuj im w dupe
jeszcze w jakis sandałach zapierdala.... zjeb powinien przyjąć drona na klate za karę gdzies w krzakach na Ukrainie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów