📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kierowca tego fikającego auta chyba miał zapięte pasy bezpieczeństwa, bo nie widać żeby opuszczał pojazd boczną szybą jak to zazwyczaj widywałem na filmikach z driftem u szmatogłowych...
Podoba mi się przedstawienie tej sytuacji najpierw scena z normalną prędkością odtwarzania by móc określić siłę i szybkość zdarzenia a potem powtórka w zwolnionym by się lepiej przyjrzeć a nie leci film i nagle zwalnia co mnie irytuje.
Szybcy i wściekli 9?
Ktoś kierowcę wypatrzył jak wylatuje? O dziwo pasy tym razem chyba zapięte
Kierowca nie wypadł, ale chyba pasażer został łagodnie "wyjęty" na dach białego samochodu.
Da się chyba jeszcze wyklepać. Wiadomo szpachli i do Polski
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów