Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapomniałeś sprecyzować że to mokre marzenie pobolszewickich lewackich ciotek, spijających talmudyczne neoliberalne "prawdy" z oberżniętych sisorów Sorosa i Szechtera.
Olaboga, prezesa obrażajo! No jak tak można obrażać tego męża stanu?! On tylko nas okrada i dyma na każdym kroku!
Wy lewackie kurwy, przynajmniej "uchodźców" nie mamy! Chwała naszemu panu! Heil Kaczyński!
Tak, zapomniałem leków
A tak zupełnie serio...
Bo jesteś cholernie monotonny, nudny i przewidywalny do bólu.
To za mało. Za dużo w polityce jest kurw, by je wszystkie pomieścić w jednej rakiecie.
en.wikipedia.org/wiki/BFR_(rocket)
W BFR będzie można wystrzelić około 100 ludzi.
Ile to wyjdzie w przeliczeniu na polityków nie wiem.
Nie wiedziałem że na sadolu są zwolennicy PO i KOD-u...
A wiesz kogo jest więcej? Ludzi "myślących" w prostych kategoriach - A lub B
Nienawidzę PiS-u, tak samo jak PO i reszty tych skurwiałych "elit".
Zapomniałeś sprecyzować że to mokre marzenie pobolszewickich lewackich ciotek, spijających talmudyczne neoliberalne "prawdy" z oberżniętych sisorów Sorosa i Szechtera.
jakby połowa obecnego rządu to nie byli post bolszewicy z żydowskich rodzin
Nie wiedziałem że na sadolu są zwolennicy PO i KOD-u...
nie jestem za PO, na Tuska za rządów PO jebałem jeszcze gorzej niż na Kaczyńskiego. O Kempie co zapraszała do siebie uchodźców (tylko zapomniała im swojego adresu podać) nie wspomnę. Dość powiedzieć, że na tyle słaba, że przegrała z Szydło. O gościu, który postanowił zarabiać na frajerach "w obronie demokracji" mam również nienajlepsze zdanie.
jakby połowa obecnego rządu to nie byli post bolszewicy z żydowskich rodzin
Olaboga, prezesa obrażajo! No jak tak można obrażać tego męża stanu?!
Z połową to przesadzasz. Tym niemniej PIS to sojusznik(na razie) do walki z bolszewikami, stalinistami, folksdojczami, nazistami, marksistami i generalnie całym tym antypolskim szambem. Jak już pozbędziemy się obcego lewactwa, dopiero wtedy i sami, rozliczymy naszych rodzimych zwolenników "państwa opiekuńczego".
Tak kurwa straszliwy sojusznik, taki który rucha cię w dupę w każdej możliwej pozycji swoją postbolszewicką pałą, a ty masz z tego satysfakcję i wykrzykujesz slogany typu "jebać lewactwo". PIS to nie jest żadna kurwa prawica tylko partia socjalistyczno-konserwatywno-katolska. Myślenie zero-jedynkowe się kłania czyli typowa polska przypadłość "tamci mnie dymali, ale ci dymają trochę lżej więc skoczę za nimi w ogień"
Z połową to przesadzasz. Tym niemniej PIS to sojusznik(na razie) do walki z bolszewikami, stalinistami, folksdojczami, nazistami, marksistami i generalnie całym tym antypolskim szambem. Jak już pozbędziemy się obcego lewactwa, dopiero wtedy i sami, rozliczymy naszych rodzimych zwolenników "państwa opiekuńczego".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów