Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oprócz mózgu straciła jeszcze kręgosłup. Jap🤬le cofamy się w ewolucji..
To jest panie i panowie spadek swobodny. H=(g*t^2)/2.
Sorry, jutro mam egzamin z mechaniki...
Sorry, jutro mam egzamin z mechaniki...
I to uczucie, gdy budzisz się lecą na schody. Te niezapomniane wspomnienia zostaną na długo w pamięci.
k🤬a mać babka mogła sie tam zabić a ten cep stoi i kręci ... ja bym ją obudzil to i może by druta chapnęła w nagrodę ...
O k🤬a ale wyj🤬a

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
k🤬a, szacun dla gościa że sterczał filmował i czekał aż panna się obudzi
)
browarek dla niego:))

browarek dla niego:))
Ja p🤬lę, nie dość że sytuacja dziwna jak sam sk🤬ysyn, to jeszcze jakimś cudem to zostało nakręcone. Amazing shit.
mój kot tak kiedyś spał na parapecie w oknie na 1 piętrze, spał do momentu aż mu się nie przyśniło że biegnie, efekt był całkiem fajny

dobre w c🤬j,ogladam 10 raz i nie moge przestac sie smiac,a koncowka z aała po prostu epicka!!!
Zawsze chcę obejrzeć dalszy rozwój akcji. No ale ci j🤬i kamerzyści za każdym razem po fakcie wyłączają nagrywanie no k🤬a j🤬e p🤬dy i cioty naprawdę jestem poirytowany tym faktem :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie