Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:58
Śpiąca złotówa
KasztanowyLudzik • 2025-02-12, 22:22
00:00
-01:56
Download

I tak c🤬ja widzą przez te oczy a on jeszcze je zamyka

podpis użytkownika

╭∩╮( •̀_•́ )╭∩╮
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hyperion 2025-02-12, 22:42 1
Hentai z mackami samo się nie obejrzy.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-13, 0:46 8
Gość wysiada z auta i zaczyna się modlić do jakiegokolwiek tam ichniejszego bóstwa, żeby zaj🤬 kogoś na amen, a nie tylko go/ją uszkodził, bo to jednorazowa wypłata dla rodziny, zamiast renty z jego kieszeni, dla poszkodowanego do końca życia.
Zgłoś
mesje_labul 2025-02-13, 2:32 1
a podobno Japonia taka bezpieczna i zdyscyplinowana
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-02-13, 3:12 12
the_bill napisał/a:

Na pewno Japonia jest bardziej bezpieczna i Japończycy są bardziej zdyscyplinowani, niż widoczna na filmie ulica przed dworcem kolejowym Yibin Zachodni w dystrykcie Xuzhou, w prowincji Syczuan i zasypiający za kierownicą, chiński taksówkarz.

[ Dodano: 2025-02-13, 03:16 ]
Mors_Nigra napisał/a:

Gość wysiada z auta i zaczyna się modlić do jakiegokolwiek tam ichniejszego bóstwa, żeby zaj🤬 kogoś na amen, a nie tylko go/ją uszkodził, bo to jednorazowa wypłata dla rodziny, zamiast renty z jego kieszeni, dla poszkodowanego do końca życia.

Modlitwa pomogła - zaj🤬 gościa na amen.
Zgłoś
brylant1412 2025-02-13, 5:36 2
za opis browar leci
Zgłoś
Artanis02 2025-02-13, 7:20 2
the_bill napisał/a:

Przecież po samym ching chong słychać, że to Chiny.
Zgłoś
DeLux 2025-02-13, 8:25 1
Jebnie nie jebnie. Jebnie nie jebnie. Ile mam czekać
Zgłoś
DuduPizdu 2025-02-13, 13:20 2
Śpiący juan, nie złotówka. Cerata na siedzeniach, brak poduszek, pas przez głowę i robota 24/7. Naprawdę tygrys gospodarczy...
Zgłoś
Kutasorożec 2025-02-13, 14:43 1
Widzę potrącenie autem stawia na nogi lepiej niż kawa. Muszę wypróbować
Zgłoś
Joe_money 2025-03-06, 10:09
K🤬sorożec napisał/a:

Widzę potrącenie autem stawia na nogi lepiej niż kawa. Muszę wypróbować

Ja po zaśnięciu za fajerą stawiam się na nogi już miesiąc i jest dalej słabo. Podobnie jak reszta rodziny. Uważajcie na siebie. Jeżeli są oznaki zmęczenia to nie czekajcie, zjeżdżajcie przespać się albo zamienić jeżeli macie z kim. To jest coś okropnego. Nie ma kontroli i walisz w coś bez żadnego hamowania
Zgłoś
Kutasorożec 2025-03-06, 13:53 1
Joe_money napisał/a:

Ja po zaśnięciu za fajerą stawiam się na nogi już miesiąc i jest dalej słabo. Podobnie jak reszta rodziny. Uważajcie na siebie. Jeżeli są oznaki zmęczenia to nie czekajcie, zjeżdżajcie przespać się albo zamienić jeżeli macie z kim. To jest coś okropnego. Nie ma kontroli i walisz w coś bez żadnego hamowania

Co roku jadę około 2x 1600 km w dwa dni i miałem dwa razy sytuację że zauważyłem że zaczynam zasypiać . Gdy sobie to uświadomiłem strzeliłem se kilka liści po twarzy i zjechałem odpocząć. Ale strach był. Życzę Ci szybkiego powrotu zdrowia
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem