📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LaChupacabra napisał/a:
3... 2... 1... Zaczynamy!
Hue Hue Hue... gdzie tam widzisz koziołkowanie, niedorozwoju?
petru23 napisał/a:
Pasażerka z tyłu zajebala kierowcę.
Sam się zajebał i jeszcze wplątał w to pasażerów.
jest regolka ze jak sie jedzie na dlugie trasy lub noca, to pasazer siedzi z przodu i rozmawia z kierowca zeby nie zasnal
słowo "pasażer" pochodzi z łaciny i w tym języku znaczy ono dosłownie "ten co nie zapina pasa".
No ale Unia Europejska tego nie wie i zmusza nas do działania wbrew logice.
(Słowo "Logos" pochodzi z greki i znaczy "słowo")
poszukajcie w internecie
No ale Unia Europejska tego nie wie i zmusza nas do działania wbrew logice.
(Słowo "Logos" pochodzi z greki i znaczy "słowo")
poszukajcie w internecie
Ciekawe czy ktos ich dobudzi
- Daleko jeszcze?
- Jak zadzwoni budzik to będziemy już na miejscu
- Jak zadzwoni budzik to będziemy już na miejscu
DzidaZawodnik napisał/a:
Hue Hue Hue... gdzie tam widzisz koziołkowanie, niedorozwoju?
Ale ty kurwa debil jesteś
W tym obrazku nie chodzi o ten akurat wypadek a o niezbyt mądrych ludziach którzy myślą, że nie trzeba zapinać pasów i "lepiej wypaść niż koziołkować"
DzidaZawodnik napisał/a:
Nawet gdyby miał zapięte to by go babka z tyłu wbiła w kolumnę kierownicy.
Ojca oszukasz, matkę oszukasz, policjanta oszukasz… Fizyki nie oszukasz…
rawpanic napisał/a:
jest regolka ze jak sie jedzie na dlugie trasy lub noca, to pasazer siedzi z przodu i rozmawia z kierowca zeby nie zasnal
Ehh jak jedziesz z kobietą, to żadna reguła nie obowiązuje. Zazwyczaj 30 min od wyjazdu już smacznie śpi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów