📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ciekawy jestem kiedy ziomka zgarną... Kwestia czasu podejrzewam. Nie wierzę, że w państwie "prawa" chłop może bezkarnie straż miejska molestować. "Dobrą robotę robi" trzeba mu przyznać
Często przejeżdżam przez Kożuchów , praktycznie mieszkam zaraz obok , bo miejscowość Szprotawa .
Kożuchów to istne kongo , przez całą miejscowość 40 i ludzie się mordują , jeden za drugim i zawsze korek .Cała miejscowość to jeden wielki syf i straż miejsca która na wlocie i prostej na wylocie z kożuchowa oraz w okolicznych wioskach codziennie buszuje .
Szkoda że nie zrobiłem zdjęć wioski zaraz przed Kożuchowem , pokazałbym wam stan dróg , haha takiej nawierzchni a raczej takich oderwanych płatów nawierzchni jeszcze żeście nie widzieli , żeby przejechać trzeba raz jechać przeciwnym pasem później trochę swoim , trochę środkiem , a później tak zjechać na pobocze że prawie jedzie się polem .Oczywiście przed tą miejscowością stoi znak fotoradar , bardzo często stała tam straż miejska Kożuchów , jak w drodze porobiłby się leje , to naglę straży miejskiej już tam nie ma , bo przecież ludzie jadą przez całą wieś z prędkością 5 km/h dosłownie , no jak ktoś leci 10 km/h to biada jego amortyzatorom , a co wiążę się z brakiem zarobku .
A co pracujesz w straży wiejskiej ??
Kożuchów to istne kongo , przez całą miejscowość 40 i ludzie się mordują , jeden za drugim i zawsze korek .Cała miejscowość to jeden wielki syf i straż miejsca która na wlocie i prostej na wylocie z kożuchowa oraz w okolicznych wioskach codziennie buszuje .
Szkoda że nie zrobiłem zdjęć wioski zaraz przed Kożuchowem , pokazałbym wam stan dróg , haha takiej nawierzchni a raczej takich oderwanych płatów nawierzchni jeszcze żeście nie widzieli , żeby przejechać trzeba raz jechać przeciwnym pasem później trochę swoim , trochę środkiem , a później tak zjechać na pobocze że prawie jedzie się polem .Oczywiście przed tą miejscowością stoi znak fotoradar , bardzo często stała tam straż miejska Kożuchów , jak w drodze porobiłby się leje , to naglę straży miejskiej już tam nie ma , bo przecież ludzie jadą przez całą wieś z prędkością 5 km/h dosłownie , no jak ktoś leci 10 km/h to biada jego amortyzatorom , a co wiążę się z brakiem zarobku .
zayer1 napisał/a:
Jak ja słyszę takie pierdolenie filozofa z kamerką to sam bym pałę od tego strażnika wziął i takiej kurwie wpierdolił
A co pracujesz w straży wiejskiej ??
Ja tylko czekam aż ten zidiociały naród się zorganizuje i w każdym bloku/kwartale każdy zasrany "strażnik", nieuczciwy kolegus policjant, chujowy sędzia, leniwy urzędas i każda inna kurwa będzie gnębiona przez obywateli.
Może w końcu czas, żeby to obywatele zaczęli popełniać innym samobójstwa!
Może w końcu czas, żeby to obywatele zaczęli popełniać innym samobójstwa!
FrasQs napisał/a:
@Up jak zdasz prawo jazdy to zmienisz zdanie
On nie musi zdawać , w straży wiejskiej owy dokument nie jest potrzebny , zresztą matury tam też nie potrzebujesz , jak skończyć podstawówkę to szacunek wśród ekipy niemiłosierny
Jak się nazywa jego kanał?
Jedyny trolling który w jakimś sensie pozytywnie wpływa na społeczeństwo, browar!
za tępienie tych gnojów zawsze piwko
zayer1 napisał/a:
Ty co strażnik miejski, że tak bronisz???. Dobrze pan Emil zawsze dobrze gada i piwko leci dla niego!!!Jak ja słyszę takie pierdolenie filozofa z kamerką to sam bym pałę od tego strażnika wziął i takiej kurwie wpierdolił
sam jebnąłem zdjęcie jak przed Komendą Wojewódzką Policji Straż wiejska stanęła na zakazie tzn na miejscu dla taxi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów