📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobrą robotę robi !
Za Pana Emila zawsze piwerko !
Za Pana Emila zawsze piwerko !
1:54 "Dobrą robotę robisz!"
dalej gnębi tych nierobów...? I zajebiście powinni mu za to dać nagrodę, ale w tym skurwiałym kraju oszustów się klepie po plecach
frasQs-prawo jazdy mam już prawie 20lat więc mi tu nie pierdol...swoje zdanie na temat fotopstryków mam. Wkurwia mnie taki pajac-filozof z kamerką. Za robotę niech się kurwa weźmie
Człowiek skurwiel w czystej postaci i jeszcze ten wkurwiający głos. PIWO
Ja pierdole straż miejska coś robi to zbierają baty bo kurwy, nasłuchali się tyle o sobie to pomyśleli "jebie mnie to" i wyrządzają mniejszą szkodę śpiąc i mając wyjebane na wszystko i wszystkich. teraz też jest kurwa niedobrze. Owszem, straż miejska powinna zostać zlikwidowana, ale nawet jakby tego chcieli to się nie upomną bo tracą pracę.
Dopierdalać się muszą bo inaczej mają małą efektywność i też ich wypierdalają. Podejrzewam, że połowa tych ludzi czuje się źle z byciem takimi kurwami ale są ograniczeni durnymi prawami z góry od ludzi z ciepłą posadką za kilka(naście) tysięcy miesięcznie.
TL;DR - nie ważne co zrobią te zakute łby i tak wam będzie kurwa źle, a oni często (oczywiście nie mówię, że zawsze) mogą nie mieć wyboru.
Dopierdalać się muszą bo inaczej mają małą efektywność i też ich wypierdalają. Podejrzewam, że połowa tych ludzi czuje się źle z byciem takimi kurwami ale są ograniczeni durnymi prawami z góry od ludzi z ciepłą posadką za kilka(naście) tysięcy miesięcznie.
TL;DR - nie ważne co zrobią te zakute łby i tak wam będzie kurwa źle, a oni często (oczywiście nie mówię, że zawsze) mogą nie mieć wyboru.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów