📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
exculibrus napisał/a:
P.S. Wzorować się na filmie zamiast na komiksie - powodzenia. A gość miał szansę zrobić coś zajebistego, ale nie, chuj, po co się przygotować.
Wypowiada się w telewizji - musi. A wywiad przypomina, wywiad z 9-latkiem, w regionalnej, po zakończeniu imprezy między-szkolnej.
Nie masz kurwa pojęcia ile ja robię więc odpuść sobie to dopierdalania, bo podstaw do tego nie masz. A narzekam bo, raz, lubię, dwa, nienawidzę, gdy ludzie są niekompetentni do powierzonych im zadań,
daj już spokój z tym pierdoleniem smutów, gość ma rację - ludzie powinni się trochę więcej uśmiechać. więcej takich jak on - mniej takich jak ty
tak jak tusk sobie znalazl zycie w mediach itp
Niby wszystko fajnie, dobrze się ogląda, ale jakby skurwiel strzelił mi pianką w twarz to bym go zajebał.
jak wypuszczał kiedyś filmy ten koleś to też wszyscy mieli orgazm na jego temat?
ja kiedyś udawałem ninje do czasu jak dostałem dobry wpierdol od sąsiada jak mię złapał na swoim ogródku
Gość jest w porządku. Ale żeby 'wywiad' z Nim robić w TV? w TVN24? haha!
Telewizja to z roku na rok coraz większe gówno. Od lat jej nie oglądam.
Telewizja to z roku na rok coraz większe gówno. Od lat jej nie oglądam.
Kuźwa, czym Nas ta telewizja karmi....
co za pojeb, kurwa
TVN 24, telewizja która nazywa się informacyjną puszcza takie gówno ?
Ciekawe jakie teraz wały kręcą w tle, że nas karmią tym gównem.
Ciekawe jakie teraz wały kręcą w tle, że nas karmią tym gównem.
Ja jebe już chyba lepiej byłoby gdyby poszedł do poloni niż do kurwa żydoenu...
Widać jaki ten tvn jest chujowy, byleby nie pokazywać przekrętów donalda i jego kolesi to pokażą jakiegoś pajaca. No kurwa nóż się w kieszeni otwiera co to za kraj ja pierdole
E , jak dla mnie koleś spalony już jest. Parcie na szkło ma, a nie zajawkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów