📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem tam jakąś, powiedzmy sympatię do niego, Przeszło mi już..pogrążył się tym filmem.Jeszcze na TVNie
maxvolumePL napisał/a:
Miałem tam jakąś, powiedzmy sympatię do niego, Przeszło mi już..pogrążył się tym filmem.Jeszcze na TVNie
A co? Masońska telewizja?
jeszcze jakby salcicho walnął
ogólnie pomysł spoko wprowadza trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda świecie.
ogólnie pomysł spoko wprowadza trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda świecie.
zajebiste jak moje wrzuty
Patrzcie jak sobie jebany znalazł sposób na życie, jeszcze go do sejmu wezmą.
markop4321 napisał/a:
Patrzcie jak sobie jebany znalazł sposób na życie, jeszcze go do sejmu wezmą.
Ma spore szanse
"YYy kieeeedyś byłem *Gulp* wwwww muzesum, wróóćć to nie było muzeeum i mieli tam pająki i mnie ugryzł... "
"Przesłanie jest takie żeby ludzie odrobine więcej się uśmiechali" coś pięknego..
Chuj ,że pajac ale wole takiego typa niż jakieś kurwa gimbazy, dresy, metalowce, słitaśne nastki, lumpy z wtc komandos rocznik bieżący itp.
Nie robi w sumie nic złego więc mi nie przeszkadza.
Nie robi w sumie nic złego więc mi nie przeszkadza.
Pajac pajacem. Myślałem, że gość jest w porządku, ale ona nawet wypowiedzieć się nie potrafi...
maxvolumePL napisał/a:
Jakby Ciebie zaprosili do TVN i płacili za występ już widzę jakbyś odmówił.
exculibrus napisał/a:
Pajac pajacem. Myślałem, że gość jest w porządku, ale ona nawet wypowiedzieć się nie potrafi...
a dlaczego ma się umieć wypowiadać ? Nie jest politykiem, nie pełni funkcji publicznej, nie jest prezenterem. Tak też nie musi umieć się dobrze wypowiadać, gdyż jego cel polega na działaniu a nie mowie.
@down
exculibrus napisał/a:
P.S. Wzorować się na filmie zamiast na komiksie - powodzenia. A gość miał szansę zrobić coś zajebistego, ale nie, chuj, po co się przygotować.
Pewnie.. lepiej nic nie robić i narzekać.
P.S. Wzorować się na filmie zamiast na komiksie - powodzenia. A gość miał szansę zrobić coś zajebistego, ale nie, chuj, po co się przygotować.
@a dlaczego ma się umieć wypowiadać ? Nie jest politykiem, nie pełni funkcji publicznej, nie jest prezenterem. Tak też nie musi umieć się dobrze wypowiadać.
Wypowiada się w telewizji - musi. A wywiad przypomina, wywiad z 9-latkiem, w regionalnej, po zakończeniu imprezy między-szkolnej.
@Pewnie.. lepiej nic nie robić i narzekać.
Nie masz kurwa pojęcia ile ja robię więc odpuść sobie to dopierdalania, bo podstaw do tego nie masz. A narzekam bo, raz, lubię, dwa, nienawidzę, gdy ludzie są niekompetentni do powierzonych im zadań,
@a dlaczego ma się umieć wypowiadać ? Nie jest politykiem, nie pełni funkcji publicznej, nie jest prezenterem. Tak też nie musi umieć się dobrze wypowiadać.
Wypowiada się w telewizji - musi. A wywiad przypomina, wywiad z 9-latkiem, w regionalnej, po zakończeniu imprezy między-szkolnej.
@Pewnie.. lepiej nic nie robić i narzekać.
Nie masz kurwa pojęcia ile ja robię więc odpuść sobie to dopierdalania, bo podstaw do tego nie masz. A narzekam bo, raz, lubię, dwa, nienawidzę, gdy ludzie są niekompetentni do powierzonych im zadań,
Widzę, że tvn już cokolwiek emituje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów