Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja tam napierdalam z wiatrowki do tych szczurow.
I za to chuj murzynski ci w dupę !!
I za to chuj murzynski ci w dupę !!
Wiesz co on lubi
Eeeee tam wie Doświadczenie i praktyka się odzywa
Eeeee tam wie Doświadczenie się odzywa
Pizdęcje... Z waszego doświadczenia nie z mojego...
Pizdęcje... Z waszego doświadczenia nie z mojego...
No stary... my tu kulturalnie o wiewiorkach, a ty wyskakujesz z czarnymi kutasami... Co my mamy sobie pomyslec...?
Poszukalbys sobie jakichs ogloszen albo forum o czarnych kutasach, jak ci chodzi cos po glowie, a nie sie wtryniasz w milą pogawędkę
No stary... my tu kulturalnie o wiewiorkach, a ty wyskakujesz z czarnymi kutasami... Co my mamy sobie pomyslec...?
Poszukalbys sobie jakichs ogloszen albo forum o czarnych kutasach, jak ci chodzi cos po glowie, a nie sie wtryniasz w milą pogawędkę
Trzeba być upośledzony umysłowo by się cieszyć , jak ktoś się znęca nad kimś. Proszę !! Nie rozmnażajcie się, już i tak Świat przez takich jak wy wygląda jak Karyna i Sebix.
Człowieku (chyba) to sadistic, tobie się pomyliło z pudelkiem.
Marek_0485_pol "Trzeba być upośledzony umysłowo by się cieszyć , jak ktoś się znęca nad kimś. Proszę !! Nie rozmnażajcie się, już i tak Świat przez takich jak wy wygląda jak Karyna i Sebix.
Człowieku (chyba) to sadistic, tobie się pomyliło z pudelkiem.
To ze lubimy oglądać wypadki, krew i połamane kręgosłupy nie znaczy że tolerujemy zachowanie ludzi którzy znęcają się nad zwierzętami. Jesteśmy cywilizowani, ale jak widać nie wszyscy.
nie znaczy że tolerujemy zachowanie ludzi którzy znęcają się nad zwierzętami.
A znęcanie się ludzi nad ludźmi, jest w porządku? Pytam szczerze - wymagam szczerej odpowiedzi.
A znęcanie się ludzi nad ludźmi, jest w porządku? Pytam szczerze - wymagam szczerej odpowiedzi.
W toku wysnuwania przewidywań na temat przyczyn zajścia tj. jakieś zdrady, popierdolone religie, pedofilia i inne przypadki przynajmniej w minimalnym stopniu spełniające argument który mógł wzbudzić pewne zachowania jesteśmy przynajmniej neutralni empatycznie a czasami nawet jak jesteśmy przekonani o niesłuszności owego znęcania się to zawsze ktoś napisze komentarz w stylu "Chuj w dupę frajerowi" który zostaje poddany analizie każdemu sadownikowi natrafiwszy na niego. A to ze czasami komuś się coś takiego podoba nie jest winą wszystkich. Po prostu taki jest świat i wielu ludzi jest popierdolonych, jak ten z filmiku i ci którym się to podoba. Coś takiego się leczy u psychiatry, bo jest to na pewno jakieś zaburzenie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów