18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
z................u 2011-10-01, 6:42 1
Rodzice myślą, ze to słodkie, wytrenują bobasa na której muzyce drzeć ryje a na której się słodko uśmiechać i 12 milionów wejść na Youtubie gwarantowane. Jedyny dzwiek na który dziecko powinno drzeć ryję to dzwięk rozpinanego rozporka u ojca. Reszta powinna pozostać obojętna.
Zgłoś
Pener 2011-10-01, 6:45 29
znawcaekranu napisał/a:

Jedyny dzwiek na który dziecko powinno drzeć ryję to dzwięk rozpinanego rozporka u ojca.

jakieś złe wspomnienia?
Zgłoś
z................u 2011-10-01, 7:31 4
@up
Jak ja tego nie lubię. Zawsze jakiś cwaniaczek wyskakuje z tekstem ''Fajnego masz tatę'', ''Fajnie masz na chacie'', ''Złe wspomnienia''. Jak czytam takie kozackie riposty Pener to w kościach czuję, że obozowi w Oświęcimiu da się jeszcze przywrócić świetność sprzed lat...
Zgłoś
Pener 2011-10-01, 7:39 5
coś musi być przyczyną, że po obejrzeniu filmu z dzieciakiem, piszesz komentarz o rozpinaniu rozporka u ojca
Zgłoś
z................u 2011-10-01, 7:49 1
@up
Im szybciej zacznę stawiać fundamenty tym lepiej dla ludzkości.
Zgłoś
Pener 2011-10-01, 7:54 21
lepiej dla ludzkości będzie, jak skończysz pierdolić głupoty
dzisiaj już pokazałeś co cię bawi, tyle mi wystarczy.
Zgłoś
z................u 2011-10-01, 8:12 1
@up
Masz rację to mnie bawi. Jetem dosyć zabawnym gościem. Zakładam się o stówę, nie no przesadziłem, tyle nie mam. Zakładam się o 3,50, że jesteś co najwyżej śmieszny. A różnica między zabawnym a śmiesznym jest jak pomiędzy Wściekłymi Psami Tarantino a American Pie. Ty jesteś American Pie, i to nie nawet jedynka, co najwyżej naga mila. Ja jestem Mr.Pink - zabawny, nie śmieszny ale przy tym zabójczy jak żółw sępi.
Zgłoś
X................8 2011-10-01, 9:59 17
UP
Nie, Ty jesteś żałosny.
Zgłoś
brylant1412 2011-10-01, 10:24
po co ludzie zapuszczają takie pedalskie wąsy

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
z................u 2011-10-01, 10:49 5
@up

Szukałem z podpisem, bym był pewny, że rozpoznajesz pana na zdjęciu.
Zgłoś
s................u 2011-10-01, 11:56 1
Przynajmniej ten dzieciak wie co jest dobrą muzyką!
Zgłoś
meszamorum 2011-10-01, 12:43 1
Lepszy odschoolowy rock od "o bosheee jakie to faaajneee" dubstepu..

By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
Zgłoś
jastszomp 2011-10-01, 20:32 5
Led Zeppelin, piwo leci
Zgłoś
duchh 2011-10-02, 10:42 1
@ znawcaekranu " Jetem dosyć zabawnym gościem" najlepiej jak się coś komuś wydaje... przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, w szczególności zdanie po cytacie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów