📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rodzice myślą, ze to słodkie, wytrenują bobasa na której muzyce drzeć ryje a na której się słodko uśmiechać i 12 milionów wejść na Youtubie gwarantowane. Jedyny dzwiek na który dziecko powinno drzeć ryję to dzwięk rozpinanego rozporka u ojca. Reszta powinna pozostać obojętna.
znawcaekranu napisał/a:
Jedyny dzwiek na który dziecko powinno drzeć ryję to dzwięk rozpinanego rozporka u ojca.
jakieś złe wspomnienia?
@up
Jak ja tego nie lubię. Zawsze jakiś cwaniaczek wyskakuje z tekstem ''Fajnego masz tatę'', ''Fajnie masz na chacie'', ''Złe wspomnienia''. Jak czytam takie kozackie riposty Pener to w kościach czuję, że obozowi w Oświęcimiu da się jeszcze przywrócić świetność sprzed lat...
Jak ja tego nie lubię. Zawsze jakiś cwaniaczek wyskakuje z tekstem ''Fajnego masz tatę'', ''Fajnie masz na chacie'', ''Złe wspomnienia''. Jak czytam takie kozackie riposty Pener to w kościach czuję, że obozowi w Oświęcimiu da się jeszcze przywrócić świetność sprzed lat...
coś musi być przyczyną, że po obejrzeniu filmu z dzieciakiem, piszesz komentarz o rozpinaniu rozporka u ojca
@up
Im szybciej zacznę stawiać fundamenty tym lepiej dla ludzkości.
Im szybciej zacznę stawiać fundamenty tym lepiej dla ludzkości.
lepiej dla ludzkości będzie, jak skończysz pierdolić głupoty
dzisiaj już pokazałeś co cię bawi, tyle mi wystarczy.
dzisiaj już pokazałeś co cię bawi, tyle mi wystarczy.
@up
Masz rację to mnie bawi. Jetem dosyć zabawnym gościem. Zakładam się o stówę, nie no przesadziłem, tyle nie mam. Zakładam się o 3,50, że jesteś co najwyżej śmieszny. A różnica między zabawnym a śmiesznym jest jak pomiędzy Wściekłymi Psami Tarantino a American Pie. Ty jesteś American Pie, i to nie nawet jedynka, co najwyżej naga mila. Ja jestem Mr.Pink - zabawny, nie śmieszny ale przy tym zabójczy jak żółw sępi.
Masz rację to mnie bawi. Jetem dosyć zabawnym gościem. Zakładam się o stówę, nie no przesadziłem, tyle nie mam. Zakładam się o 3,50, że jesteś co najwyżej śmieszny. A różnica między zabawnym a śmiesznym jest jak pomiędzy Wściekłymi Psami Tarantino a American Pie. Ty jesteś American Pie, i to nie nawet jedynka, co najwyżej naga mila. Ja jestem Mr.Pink - zabawny, nie śmieszny ale przy tym zabójczy jak żółw sępi.
UP
Nie, Ty jesteś żałosny.
Nie, Ty jesteś żałosny.
po co ludzie zapuszczają takie pedalskie wąsy
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Przynajmniej ten dzieciak wie co jest dobrą muzyką!
Lepszy odschoolowy rock od "o bosheee jakie to faaajneee" dubstepu..
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów