@brovski mitrus80 ma rację, wszystkie posty masz w ten sam deseń. Napchane złością, żalem, bólem dupy o nic. Nie dość, że sam nie jesteś idealny i robisz sporo błędów ortograficznych to innym na okrągło na siłę wytykasz.
Po drugie to w ogóle w Twoich postach nie widać najdrobniejszych przejawów jakiegoś optymizmu czy radości. Portal Sadistic jest po to, aby CIESZYĆ z lekka jebniętych ludzi, a nie ustawiać ich do normy.
A Ty na siłę próbujesz pokazać swoją wyższość i podbudować upadające ego emanując głupią nienawiścią z powodu pierdół. W sumie miałbym to w poważaniu, ale faktycznie psujesz powstające rozmowy w komentarzach.
Ponadto fakt, że założyłeś od kogoś wcześniej konto nie stanowi, że jesteś od kogoś starszy. A to że masz od kogoś więcej lat nie znaczy, że JUŻ ukończyłeś gimnazjum. I prawdę mówiąc 12 lat temu jak (niestety ja już z tej epoki) kończyłem gimnazjum moje otoczenie nie prezentowało tak niskiego poziomu. Generalnie różni byli ludzie, głupsi, mądrzejsi, ale w tych pierwszych 3 rocznikach gimnazjalnych tragedii jeszcze nie było. Nie wnikam jak dalej.
Jednak porównując Ciebie do ludzi jakich ja zapamiętałem z tamtych lat to wypadasz bardzo słabo, i pod względami językowymi i intelektualnymi. A w dodatku nie masz za grosz radości z życia i próbujesz zarazić tym innych.
Spierdalaj stąd, i tak za długo tu śmierdzisz
Mam nadzieję, że nie narobiłem błędów, bo obrócisz kota ogonem i zamiast odnieść się do konstruktywnych argumentów, poprzedzających "Spierdalaj stąd", będziesz mi wyszczególniał literówki lub błędy ortograficzne.
@mitrus80 Wskazówka aby nie zaczynać kolejnych zdań w ciągłej wypowiedzi od tego samego wyrazu jest przydatna