📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
radek225 napisał/a:
Sam bym się zaopiekował taką negroidką. Lizałbym cipę, ssał sutki, ona by mi ssała chuja, zalewałbym usta, dupę, cipę.
Bardzo szanuję wujowski sznyt Twojego wpisu, jestem ogromnym fanem komentarzy typu „cycuszki piko belo”. Piszę to totalnie nieironicznie i z pewną dozą smutku, bo niestety, ale w dobie ciągłego bycia w internecie i konieczności budowania obrazu, który spodoba się innym, ta stara szkoła otwartego pisania, co libido na język przyniesie, wśród młodszych pokoleń skazana jest na wymarcie. Życzę Ci takiej jak na filmiku, pokój!
Na czym polega to całe black history month? Przecież czarni to zróżnicowani pochodzeniowo ludzie, z różnych krajów. To tak jakby biali obchodzili swoje białe święto. A nie robimy tego, każdy z nas (ludzi) ma własne narodowe święta. Czy Czarnogród to jakiś kraj w takim razie czy o co chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów