📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no za to piwa nie ma
Smoluchy mają słabe rozumki, a od takich "czelendży" im się całkiem popierdoli we łbach...
Przecież to żydowski pomiot odpierdala takie inscenizacje, a żydki tylko brudne łapska zacierają.
BushwickBill napisał/a:
ich przodkowie patrzą na to wszystko i płaczą...
Przecież to żydowski pomiot odpierdala takie inscenizacje, a żydki tylko brudne łapska zacierają.
A może oni to dla beki robią
Nie dziwota, że w tym zjebanym kraju od czasu do czasu wpada do szkoły jakiś absolwent z bronią automatyczną i robi porządek.
To zaplanowana akcja, miesiąc dobroci , zaufa im, pojdada na "wakacje" i sprzedadza ją do roboty z bawełna
miesiąc dobroci a potem sprzedadzą ja nam pole z bawełną. robia to tylko żeby mieć czyste sumienie
miesiąc dobroci a potem sprzedadzą ja nam pole z bawełną. robia to tylko żeby mieć czyste sumienie
Tetrix napisał/a:
Przynajmniej wiem, że ta gówniara nie wyrośnie na pretensjonalną na tle rasowym kurwę. Cała reszta opcjonalna, ale duzy dystans do siebie to oznaka ponad przecietnego IQ
Prawde pokazali i tyle
Oznaka czego? Chyba przemiany mózgu w brunatną maź. Kto nie ma szacunku do samego siebie, nie będzie szanowany przez nikogo. Dla ludzkości są bezużyteczne, nie wydzadzą białego potomstwa więc do gazu.
Za usługiwanie bambusowi kazdy z tych tam odklejeńców powinien zostać wydalony do bambusolandii albo jakiegoś getta niech zaruchaja na śmierć... Poniewaz tylko na to zasługują te zjeby
we wuz kangz
wszystko wina lewakow ściągających tu murzynów a nie samych murzynów
okularnik napisał/a:
wszystko wina lewakow ściągających tu murzynów a nie samych murzynów
Dokładnie. Zwierzę to tylko zwierzę, nie można winić że kieruje się instynktem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów