📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakies spierdoliny tiktokowe i tyle.
„Czarna historia”- chatki z gówna, zżeranie się nawzajem, okadzanie cipska dymem zamiast mycia i średnie IQ na poziomie ameby. Ja podziękuję za taką historię i kulturę.
Historia czarnych zaczyna się ok 15000 lat p.n.e. wynalezieniem kozich bobków do lepienia chat. Później już poszło z górki, kij z kupą, paciorki od europejczyków, banany i tak docieramy do inżynierów pontonowych okupujących GB. Tak wiele dali światu, a tak mało doceniani!
radek225 napisał/a:
Sam bym się zaopiekował taką negroidką. Lizałbym cipę, ssał sutki, ona by mi ssała chuja, zalewałbym usta, dupę, cipę.
ja małpy bym nie dotknął ale jak są spermiarze co tłuste świnie ruchają to i małpe wyruchają
zobaczyłem tylko dwa od góry i mi wystarczy, bambusowego popierdolenia dostali w tej ameryce
Pozdrawiam,
KKK
Pozdrawiam,
KKK
To jest działanie z premedytacją przecież. Lewaki nagrywają takie gówna (parodiując sami siebie i przeginając), żeby pod nimi był wysryw co bardziej nerwowych ludzi i potem pokazują w "wolnych mediach" jak to prawactwo jest zjebane, chujowe i się czepia, posługuje się mową nienawiści i w ogóle.
Najlepiej takie gówno olewać. I żeby te kurwy co żarły po tej zaślinionej małpie dostały opryszczki.
Najlepiej takie gówno olewać. I żeby te kurwy co żarły po tej zaślinionej małpie dostały opryszczki.
A później dziwota że się zachowują jak się zachowują. Że babcie albo młodego dzieciaka z zaskoczenia od tyłu cegłówką w potylicę.
To takie dziwne i zaskakujące przecież, jak w Maku czy w każdym innym miejscu robią szambo bo o jedną frytkę za mało ect. itp.
Nie bez powodu Afryka wciąż jest na etapie chatek z gówna pomimo zasobów i 21 wieku.
Nawet w filmie Czarna pantera pomimo tak zaawansowanej technologii i materiałów Ci dalej używali dzid. W sumie to niezły ukryty pocisk od twórców jak się nad tym głębiej zastanowić.
To takie dziwne i zaskakujące przecież, jak w Maku czy w każdym innym miejscu robią szambo bo o jedną frytkę za mało ect. itp.
Nie bez powodu Afryka wciąż jest na etapie chatek z gówna pomimo zasobów i 21 wieku.
Nawet w filmie Czarna pantera pomimo tak zaawansowanej technologii i materiałów Ci dalej używali dzid. W sumie to niezły ukryty pocisk od twórców jak się nad tym głębiej zastanowić.
ich przodkowie patrzą na to wszystko i płaczą...
fuse_beyond napisał/a:
moje oczy właśnie popełniły samobójstwo
Obudź się, zebrałeś się przez sen
Czekałem aż jakiś szympans się zesra a tamci zaczną o to walczyć
alojz napisał/a:
Kiedyś gdy mieszkałem w Grudziądzu
Reszty nie muslałeś już pisać, po tym się rozpłakałem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów