📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak już się decydujesz na użycie wulgaryzmu w opisie to na chuj gwiazdkujesz ? Jeśli chcesz być kulturalny to użyje innych określeń np. fajna, miła, zarąbista.
Mam déjà vu. To chyba z 4 czy 5 filmik gdzie zaczyna się tak samo, na tym samym skrzyżowaniu. Czekasz na kamaza który rozpierdala system a Ty by opierdolić autora że było, a tu taka niemiła niespodzianka...
idymy napisał/a:
Jak już się decydujesz na użycie wulgaryzmu w opisie to na chuj gwiazdkujesz ? Jeśli chcesz być kulturalny to użyje innych określeń np. fajna, miła, zarąbista.
Przyjemności można łączyć! To tak jakbyś spróbował seksu z kobietą, ona też może zrobić Tobie ręką.
grzyyy napisał/a:
Przyjemności można łączyć! To tak jakbyś spróbował seksu z kobietą, ona też może zrobić Tobie ręką.
Chyba mamy różne definicję przyjemności, zamiast ręką polecam zmuś kiedyś partnerkę do loda
idymy napisał/a:
Chyba mamy różne definicję przyjemności, zamiast ręką polecam zmuś kiedyś partnerkę do loda
Oczywiście, że tak. Natomiast mi chodziło o twoje uprawianie seksu z ręką.
grzyyy napisał/a:
Oczywiście, że tak. Natomiast mi chodziło o twoje uprawianie seksu z ręką.
hmm raczej mam wrażenie, że to bardziej z autopsji pisałeś
Tak się kończy wjeżdżanie w martwą strefę ciężarówki. Następnym razem się zastanowi. Szkoda że nie rowerzysta, byłby ciekawszy materiał
Kurwa, zajebiście. Dobrze idiocie.
W Rosji można być pewnym dwóch rzeczy. Tego, że każdy ma w aucie jakąś broń(pistolet, siekiera, pałka, grabie) i że na każdym skrzyżowaniu jest policja....
Heh, widać, że ustawione. Nawet wycieraczki do rytmu się poruszają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów