A tak na prawde bez tego głazu janusze i mirki rozjezdziliby ten trawnik wpizdu po miesiącu plus tam jest jakiś rów, zara by się ktoś wpierdolił i marudził, że barierki nie było.
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...Z tego co mi wiadomo musi być zachowany określony odstęp od drogi aby można było wbijać jakieś słupki, postawić ogrodzenie itp. To nie jest tak, że jakiś wieśniak kładzie sobie co mu się podoba bezpośrednio przy pasie drogowym.
Trzeba było postawić jakieś ogrodzenie czy słupki w odpowiedniej odległości od drogi skoro wam wjeżdżali. A nie wybierać wiejskie metody działania.
Jakie to kurwa polskie. Jebnę klamot i mam z głowy. A to że drugi zrobi sobie krzywdę albo szkodę to mam wyjebane.
Gość z Mondeo dał ciała. Ale ten co postawił tam ten klamot zrobił to niezgodnie z przepisami. Ja bym nie odpuścił na jego miejscu.
Plus dla ludzi co bez wahania pobiegli postawić auto na koła.
PS: rokietnica24.pl/stawianie-kamieni-przy-drodze-jest-nielegalne/
up też prawda ale stawianie takich przeszkód tak blisko i na zakręcie to zwykły debilizm. Przykładowo chce zjechać po ciemku trochę na bok bo z naprzeciwka skręca samochód ciężarowy i uszkadzam sobie auto. Bo jakiś mirek co ma manie własności i swój teren strzeże jak cnote córki ustawia takie klamoty.
Trzeba było postawić jakieś ogrodzenie czy słupki w odpowiedniej odległości od drogi skoro wam wjeżdżali. A nie wybierać wiejskie metody działania.
Jakie to kurwa polskie. Jebnę klamot i mam z głowy. A to że drugi zrobi sobie krzywdę albo szkodę to mam wyjebane.
Gość z Mondeo dał ciała. Ale ten co postawił tam ten klamot zrobił to niezgodnie z przepisami. Ja bym nie odpuścił na jego miejscu.
Plus dla ludzi co bez wahania pobiegli postawić auto na koła.
PS: rokietnica24.pl/stawianie-kamieni-przy-drodze-jest-nielegalne/
Ale wiesz że w artykule jest mowa o zajęciu pasa jezdni a nie o stawianiu kamienia obok jezdni?
@up Żebyśmy mieli materiał.
A tak na prawde bez tego głazu janusze i mirki rozjezdziliby ten trawnik wpizdu po miesiącu plus tam jest jakiś rów, zara by się ktoś wpierdolił i marudził, że barierki nie było.
Właśnie. Szkoda, że takiego głazu nie było w miejscu, w którym zaparkował ten czereśniak za kierownicą e46.