📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rozjebało mnie to "wsio jest" ..... I poczym pierdolną na dół z drabiny
Kolega, który miał rozłączyć linię zdrowo dziś zapił
Słyszę te ich „suka bladz” to mnie w dupie szczypie! Dobrze Qurwie ukraińskiej bo to całe życie tępe i umrze tępo
Halman znajdziesz nowego tatę XD
Chyba wpadł prosto do zagrody ze świniami.
Halman napisał/a:
Spięty elektryk doznaje rozluźnienia...
No, zwieracz to mu się na pewno rozluźnił.
Sztruks napisał/a:
Dobrze Qurwie ukraińskiej bo to całe życie tępe i umrze tępo
Spójrz na napisy. Tam jest wasza ruska litera I - "И", a nie banderowska, która wygląda tak - "Ї".
Zulu-Gula napisał/a:
No, zwieracz to mu się na pewno rozluźnił.
Spójrz na napisy. Tam jest wasza ruska litera I - "И", a nie banderowska, która wygląda tak - "Ї".
Nie wytłumaczysz.
W sumie się nie dziwie owocowi gwałtu ukraińskich meneli
Ale pretensjonalny
Spokojnie, rodzina dostanie ze 100 rubli odszkodowania.
Bardziej spawacz jak elektryk
Szary_Jeleń napisał/a:
Spokojnie, rodzina dostanie ze 100 rubli odszkodowania.
Rodzina nawet nie wpadnie na pomysł o odszkodowaniu, bo ci co się o nie upominają, jadą na wczasy na Syberię.
Worek ziemniaków i 5 kg cebuli przysługuje tylko wagnerowcom i kadyrowcom, a nie jakimś ulicznym cyrkowcom.
Sztruks napisał/a:
Słyszę te ich „suka bladz” to mnie w dupie szczypie! Dobrze Qurwie ukraińskiej bo to całe życie tępe i umrze tępo
Debilu przeciez to Wasi rosyjscy kamraci.
A kak tam ? Haraszo ? Po ile kopiejek za wpis?
habiTEK napisał/a:
Debilu przeciez to Wasi rosyjscy kamraci.
A kak tam ? Haraszo ? Po ile kopiejek za wpis?
Na razie kasy nie dostają, bo kurczy się eksport kacapSSkich wytworów. Jeszcze chwila a sami za miesiąc pracy będą dostawać po worku ziemniaków ukradzionych z Ukrainy. Najwybitniejszy z nich dostanie sedes z jakieś ukraińskiej wioski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów