Był ciapak który śpiewa za parę groszy jak widać nasz rodak też potrafi ,ale oprócz śpiewu urozmaica swój występ wspaniałą choreografią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zobaczymy co napiszecie cwaniaczki jak bohater filmu wytańczy i wyśpiewa swoje marzenia...
Jeśli to było do mnie, i chcesz przeliczać moje zarobki w taki sam sposób jak jego, to wczoraj, w pewnym momencie zarabiałem 580zł/h jednym zleceniem.
Goń się, pacanie.
Jeśli to było do mnie, i chcesz przeliczać moje zarobki w taki sam sposób jak jego, to wczoraj, w pewnym momencie zarabiałem 580zł/h jednym zleceniem.
Goń się, pacanie.
Autorze filmiku, daj mu te 2 złote a jak nie to powiedz, żeby spierdalał a nie robisz z niego pajaca i upokarzasz. Smutne jest, że w kraju na Wisłą tańczą, jak ten brudas na innym filmie. Ni to śmieszne, ni to zabawne. Ode mnie dostaje miano żałosnego.
to powinni w szkołach gimbazie pokazywać ,co siędzieje z ludzmi co dłuższy czas piją wóde
autor filmiku próbuje się dowartościować takimi akcjami, brawo niedojebie
2 zł za minute to daje 120 na godzinę ,dorobi się
sadistic.pl/piosenka-turystyczna-vt108519.htm1037661
sadistic.pl/piosenka-turystyczna-vt108519.htm1037661
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów