Był ciapak który śpiewa za parę groszy jak widać nasz rodak też potrafi ,ale oprócz śpiewu urozmaica swój występ wspaniałą choreografią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Napis w tle oddaje wartość tego nędznego filmiku
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Świetnych dożyliśmy czasów, kiedy upośledzony mongoł nagrywa drugiego upośledzonego. Ni chuja w tym sadyzmu, ale pierdolnę taki filmik bo jaram się wirtualnymi piwami. Wyjaśnię Ci na czym polega sadyzm. Gdybym ruchał Twoją starą i ściskał jej cyce w imadle jarając się jej skowytem. Ot to jest sadyzm. A nie wrzucanie filmiku z debilem.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
remi1982 napisał/a:
Świetnych dożyliśmy czasów, kiedy upośledzony mongoł nagrywa drugiego upośledzonego. Ni chuja w tym sadyzmu, ale pierdolnę taki filmik bo jaram się wirtualnymi piwami. Wyjaśnię Ci na czym polega sadyzm. Gdybym ruchał Twoją starą i ściskał jej cyce w imadle jarając się jej skowytem. Ot to jest sadyzm. A nie wrzucanie filmiku z debilem.
ja na sadolu od dawna widzę tylko takie filmiki.. żałosne, kiedyś sadol miał klimat.. dawny sadol i ten co jest teraz to jak by porównać diablo 2 gdzie się grało z kolegami w kafejkach a diablo 3 gdzie podobno nie ma żadnego klimatu ( nie wiem co nie grałem), albo jak by porównać grę w piłkę z kolegami do gry na komputerze. Już sam nie wiem co pierdole, idę spać. DObranoc:)
Tusk to twoja wina, że ludzie z siebie pajaców robią za 2 zeta!
2 zł za minute tańczenia, to wychodzi jakie 20 000 miesiecznie, 8h dziennie, wolne sb i ndz....nieglupie
Odpływają łodzie z bananami w siną dal
Łabdudi daj daj, łabdudi daj
A każdy ładowacz śpiewa tak
O! Podaj, podaj,
Podaj mi podaj bananów kosz.
O! Podaj, podaj,
ewrybady sing a song
A każdy ładowacz śpiewa tak
O! Podaj, podaj,
O! Podaj, podaj,
ewrybady sing a song
Jebnij z glana techno fana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów